Οι φιλελέδες καταρρέουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους – Διαβάστε τι ζήτησε ο Ντάισελμπλουμ





Κολλημένος με την καρέκλα ο πρόεδρος του Eurogroup, νεοφιλελέ κεντροαριστερός «λοχίας» του Σόιμπλε, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε στα μέλη του ολλανδικού κοινοβουλίου ότι θα επιθυμούσε να ολοκληρώσει τη θητεία του στην ηγεσία του Eurogroup ακόμη κι αν δεν συνεχίσει να είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας μετά τις βουλευτικές εκλογές της 15ης Μαρτίου, μεταδίδει το ολλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANP.

Ο Ντάισελμπλουμ είναι στέλεχος των Εργατικών, δηλαδή των φιλελέ δήθεν σοσιαλιστών, που αναμένεται να χάσουν πολλές έδρες στις εκλογές. Η θητεία του ολοκληρώνεται στα τέλη της χρονιάς.

Μέχρι σήμερα, οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών μελών της Ευρωζώνης όριζαν τον πρόεδρο του Συμβουλίου τους που ήταν πάντα ένας από αυτούς, όμως αρκετοί προωθούν την ιδέα η προεδρία της ευρωομάδας να μετατραπεί σε μόνιμο αξίωμα πλήρους απασχόλησης, για να μπορεί ο κάθε φιλελές Ντάισελμπλουμ να συνεχίσει να λαμβάνει μισθό με ψεύτικα πτυχία ως «λακές» του Σόιμπλε.

Πότε είπαμε μας «τελειώνει» αυτό το ευρωπαϊκό τσίρκο; Μέσα στο 2017; Έτσι φαίνεται…




ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Οι φιλελέδες καταρρέουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους – Διαβάστε τι ζήτησε ο Ντάισελμπλουμ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_8442.html#ixzz4WsJ4SLnA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια