Μουσουλμάνοι μοιράζουν φυλλάδια στο Μετρό για την…ειρήνη! Προσηλυτισμός ή κάτι σοβαρότερο;






Μουσουλμάνοι μοιράζουν φυλλάδια στο Μετρό για την…ειρήνη! Προσηλυτισμός ή κάτι σοβαρότερο;

Έντονη ανησυχία για τον απώτερο σκοπό της προκαλεί η πρωτοβουλία μουσουλμάνων την οποία φέρνει σήμερα στο φως της ημοσιότητας το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ!
Τις προηγούμενες ημέρες σε μια συντονισμένη δράση σε διάφορους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ ανά την πρωτεύουσα μοιράζονταν τα παρακάτω φυλλάδια.
Με μεγάλα λόγια περί καλοσύνης, ειρήνης, σεβασμού, ισότητας, πίστης και ελευθερίας η αυτοαποκαλούμενη Μουσουλμανική Κοινότητα Αχμαντίγια καλούσε σε “ενότητα, συνοχή και αρμονία”.


Στο φύλλαδιο εξάρουν το Ισλάμ παρουσιάζοντάς το ως θρησκεία αγάπης και με απόσπασμα απο το Κοράνι ζητούν “να δείχνετε καλοσύνη στους γονείς, στους συγγενείς, στα ορφανά, στους φτωχούς, στον γείτονα που είναι συμπατριώτης και στον γείτονα που είναι ξένος”. Ειδικά η τελευταία φράση έχει ξεκάθαρο στόχο το προσφυγικό ζήτημα.
Το ζήτημα είναι το σκοπό έχουν όσοι βρίσκονται πίσω από αυτήν την κίνηση.
Πρόκειται για προσηλυτισμό; Πρόκειται για κάτι σοβαρότερο;
Και βέβαια το μέγιστο των ερωτημάτων : Είναι εις γνωσιν της διοικούσης Εκκλησίας αλλά και της ευνομούμενης Πολιτείας όλα αυτά;
Δείτε το φυλλάδιο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

















pentapostagma

Το διαβάσαμε από το: Μουσουλμάνοι μοιράζουν φυλλάδια στο Μετρό για την…ειρήνη! Προσηλυτισμός ή κάτι σοβαρότερο; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/02/blog-post_594.html#ixzz4Z8d1w08A

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια