Σοκ στο οικονομικό επιτελείο: Οι Έλληνες όχι απλά δεν πληρώνουν, αλλά συνεχώς δημιουργούν νέα χρέη αδιαφορώντας για κατασχέσεις και ποινές
Γράφει ο Αντώνης Γαύρος


Σήμερα ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για τα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας. Προσέξτε δεν μιλάμε για καταθέσεις πινακίδων, αλλά για ανθρώπους που κυκλοφορούν κανονικά τα οχήματα τους και απλά δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Στα επίσημα στατιστικά στοιχεία φαίνεται ότι το 20% των ιδιοκτητών των κυκλοφορούντων οχημάτων δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας. Μιλάμε για περίπου 1 εκατομμύριο 100 χιλιάδες ιδιοκτήτες. 300.000 ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το 2016.

Αυτό είναι το πρώτο κρατούμενο.

Το δεύτερο κρατούμενο είναι ότι από άτυπη έρευνα ανώτατων υπαλλήλων του υπουργείου οικονομικών οι περισσότεροι που επιλέγουν αυτή την τακτική ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τίποτα και όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ (κλήσεις ΚΟΚ, λογαριασμούς ΔΕΚΟ, οφειλές ΔΟΥ, ασφαλιστικές εισφορές, δάνεια κλπ).

Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι έχουν κηρύξει την επανάσταση ενάντια στο φορολογικό όλεθρο και πλέον έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!

Και αυτούς πραγματικά τους φοβούνται.
polemikos-antapokritisΤο διαβάσαμε από το: Σοκ στο οικονομικό επιτελείο: Οι Έλληνες όχι απλά δεν πληρώνουν, αλλά συνεχώς δημιουργούν νέα χρέη αδιαφορώντας για κατασχέσεις και ποινές http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_495.html#ixzz4akE6wl00

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου