ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ …..


«Εάν ισχύει το δημοσίευμα για την Σχολή Ευελπιδων και δεν εκδώσει ανακοίνωση ο Διοικητής ή το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εντός 48 ωρών, θα καταθέσω Αναφορά στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου για αυτεπάγγελτη διερεύνηση …ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ εξαλλου ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ…και με αποστρατευσατε για τους αγραφους νόμους.... περιμένω ανακοίνωση..» ΣΜΡΟΣ εα ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ...!!! ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΣΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΑΣ ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ...!!
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ!

Ένας καθόλα άξιος αξιωματικός, αναλαμβάνει μια από τις σημαντικότερες θέσεις του Στρατού Ξηράς.

Γιατί η θέση του διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων είναι εξαιρετικά σημαντική…Από εκεί ξεκινούν όλα.

Ο Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Μπάμπης Λαλούσης που γνωρίσαμε ως Εκπρόσωπο Τύπου σε ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ, ο αξιωματικός που έχει περάσει από σημαντικές θέσεις του Στρατού, καλείται να διαχειριστεί μια σειρά προβλημάτων που έχουν προκαλέσει οι περικοπές στη ΣΣΕ.Θα τα αναφέρουμε όπως μας έχουν μεταφερθεί.

Ο Υποστράτηγος Λαλούσης είναι αξιωματικός πρακτικός και αποτελεσματικός. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να δώσει λύσεις.

Ειδικότερα:


• Η ποιότητα (όσον αφορά τον καταρτισμό ενός διαιτολογίου προσαρμοσμένου στις ανάγκες παιδιών 18-22 ετών τα οποία καταπονούνται καθημερινώς σωματικά), αλλά και η ποσότητα του φαγητού των μελλοντικών μας Αξιωματικών, δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών αυτών.

• Από τα τέλη του 2016 οι σπουδαστές της ΣΣΕ δεν έχουν ούτε χαρτοπετσέτες όταν τρώνε και χρησιμοποιούν το ίδιο (χάρτινο) τραπεζομάντηλο (1 χρήσης), τα οποίο, το γυρνούν ανάποδα (από την γυαλιστερή πλευρά για να μπορούν να τα καθαρίσουν και να τα ξαναχρησιμοποιήσουν).

• Την Παρασκευή το μεσημέρι οι εξοδούχοι σπουδαστές δεν μπορούν να φάνε μεσημεριανό παρότι το μεσημεριανό είναι στις 12:30 και οι εξοδούχοι εξέρχονται από την Σχολή στις 15:30. Δηλαδή τα παιδιά που βλέπουμε με τις μπλέ στολές και το γυαλιστερό ξιφίδιο είναι νηστικά (μόνο με πρωινό από τις 6 το πρωί) και καταλήγουν να φάνε στις 5-6 το απόγευμα. Κατά τα λοιπά οι συμβάσεις για το φαγητό στα hot-spot του ΣΞ συνεχίζονται αμείωτες.

• Οι στολές παραλλαγής που τους έχουν χορηγηθεί είναι σε άθλια κατάσταση (έχουν ήδη σκιστεί από τις ασκήσεις, μάλλον πρόκειται για προβληματική παρτίδα) με αποτέλεσμα οι περισσότεροι σπουδαστές να αναγκάζονται να αγοράζουν στολές από το εμπόριο, καθόσον δεν χορηγούνται νέες.

• Συνεχίζεται η τακτική που προβλέπει οι σπουδαστές ενός ΑΣΕΙ να καθαρίζουν τουαλέτες και μπάνια. Δεν λέμε να υπάρχει συνεργείο καθαρισμού για τα δωμάτια τους, αλλά για τους κοινόχρηστους χώρους υγιεινής θα μπορούσε να υπάρχει μέριμνα.

• Να μην ξεχνάμε ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά αποχώρησαν από την Σχολή 50 περίπου σπουδαστές της 1ης Τάξης και αντικαταστάθηκαν με επιλαχόντες. Βέβαια θα πουν κάποιοι ότι απλά δεν άντεξαν, αλλά όταν αποχωρεί το 30% των παιδιών τα οποία έφτυσαν αίμα για να μπούν πρέπει να προβληματίσει νομίζουμε..

Σκοπός αυτής της πρώτης καταγραφής είναι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να βελτιωθούν οι συνθήκες των αυριανών μας Αξιωματικών που όλοι τους υμνούν (με λόγια) αλλά με τις πράξεις τους, τους απαξιώνουν κάθε μέρα.
militaire.gr

Σχόλια