ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ !






Οι κλεφταραδες νεοταξιτες Τουρκοσποροι των Βρυξελλων,επειδη ηθελαν την εξουσια για να πλουτιζουν οι ιδιοι αλλα και η τραπεζικη μαφια-αφεντης τους,σκαρφιστικαν ενα κολπο λογιστικο,για να κλεψουν τον πλουτο των λαων.

Εκμεταλλεύτηκαν την αλητεια του 2008 με την αλητρα τραπεζα
Leeman Brothers των ΗΠΑ,με τα αερα κοπανιστου ομολογα της στα οποια ειχαν εκτεθει ολες οι πoρνoτραπεζες της Ευρωπαικης ηπειρου,
πλην των Ελληνικων,-αυτο να τους το αναγνωρισουμε-και αρχισαν να δανειζουν δηθεν τις χωρες,με τον απλουστατο τροπο!

Οι προθυμοι αλητρες πολιτικαντηδες των χωρων,κατα προτιμηση Τουρκομογγολικης ρατσας,εβαζαν να δανειζονται οι πoρνες τραπεζες τους,βαζοντας ως εγγυητη το κρατος τους!!

Ετσι,ολες οι Ευρωπαικες πoρνoτραπεζες,έπαιρναν τα χρηματα,τα εξαφανιζαν οι πoρνoτραπεζιτες,δεν πληρωναν τα δανεικα,αφhναν το χρεος να το πληρωσουν τα κρατη,δηλαδη οι λαοι!

Καθε χρονο δηθεν περναγαν τα στρες τεστ στο παρα κατι,και αποφασιζαν οτι πρεπει να παρουν κι αλλα δανεικα δηθεν!

Με αυτον τον τροπο χρεωναν με ανυπαρκτα χρεη τα κρατη προς δοξαν της τσεπης των πoρνoτραπεζιτων!!

Μολις η Ευρωπαικη αλητρομαφια ειδε οτι οι Ελληνικες Τραπεζες ηταν ενταξει,φοβηθηκαν μην χασουν την κοτα με το χρυσο αυγο,δηλαδη την Ελλαδα!!

Ετσι,χρησιμοποιησαν κατι βρωμιαρηδες Τουρκοσπορους δηθεν πολιτικους,ντοπια περιττωματα που προωθησαν στις Ελληνικες θεσεις εξουσιας,και αρχισαν να <<δανειζουν>> και τις Ελληνικες τραπεζες!!

Και για να ξεκανουν και το δυνατο μεχρι εκεινη την στιγμη Ελληνικο Τραπεζικο συστημα,προχωρησαν και στο PSI. στην βρωμοαλητεια της δηθεν ελαφρυνσης του δηθεν χρεους,με την περικοπη και υποτιμηση των Ελληνικων ομολογων κατα 50% αν δεν με απατα η μνημη μου!

Αυτο που δεν μας ειπαν οι αλητες,ηταν οτι τα μονα ομολογα που υποτιμηθηκαν,ηταν αυτα που ευρισκοντο στα χερια των Ελληνικων Τραπεζων,αλλα και των Ελληνικων Ασφαλιστικων Ταμειων!!!!
Και οσα ακομα ηταν στα χερια των πoρνoτραπεζων της Ευρωπης,υποχρεωθηκαν να τα <<φορτωθουν οι Ελληνικες τραπεζες!! Ετσι κατεστρεψαν τα Ελληνικα Ασφαλιστικα Ταμεια,και επιτιθενται εκτοτε στους μισθους και κυριως στις συνταξεις των Ελληνων τα πoρνoμυαλα!! Μια παροιμια λεει,οτι <<το πολυ το κυριε Ελεησον το βαρυεται κι ο Θεος!>>
Αραδιαζοντας ενα σωρο απο ηλιθια ψεμματα,που μπορουσαν να τα πιστεψουν μονον ζωα,δηλαδη μονον αυτοι που τα ελεγαν,νομιζαν τα ζωα οτι οι λαοι θα τα <<ετρωγαν>>!

Μα ειναι τοσο ηλιθιοι?
Απαντηση…..ΝΑΙ!!!!!
Καταστρεψαν και το Τραπεζικο συστημα της χωρας,και αρχισαν να απομυζουν σαν βδελλες τον κοπο και τις θυσιες των Ελληνων!
Μονο που οι Ελληνες ξερουν!!Ξερουμε ρε ζωα!!

Κι οταν ηρθε η ωρα να νομημοποιησουν τις κλοπες και τις ληστειες τους στην Ελλαδα,οταν τα περιττωματα μας εσυραν σε Δημοψηφισμα για να τους δωσουμε την αδεια να μας πουλησουν σαν σκλαβους στα παζαρια,,πηραν αυτο ακριβως που δεν το περιμεναν μετα απο τοσο κυνηγι που εριξαν στον Ελληνα πολιτη!
Ενα βροντερο ΟΧΙ,που δεν ηξεραν τα ζωα πως να το χειριστουν!
Και το χειριστηκαν με αυτοκτονικο τροπο τα νεοταξιτικα Ευρωπαικα ρεμαλια!!
Αγνοησαν Δημοψηφισμα!
Αυτο και σε ελαχιστο χρονο τους απογυμνωσε!!

Η παγκοσμια κοινη γνωμη εβλεπε εκπληκτη,τους Τ(ρ)αγούς της παγκοσμιας Δημοκρατιας,να αποκαλυπτουν την ξεδιαντροπη αλητοναζιστικη ζωωδη οψη τους!!
Ακολουθησαν κι αλλες βλακειες τους!
Μα αυτο το σημειο του Ελληνικου Δημοψηφισματος,σηματοδοτησε την αρχη του τελους της κυριαρχιας των ζωων επι των ανθρωπων!!

Η Ελλαδα σας ξεγυμνωσε ηλιθιοι!Οτι και να κανετε,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !!
Αντε σιγα σιγα,ο χρονος σας εληξε ζωα!!
Το παραμυθακι του χρεους μας,ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!
Και δεν εχετε αλλο χρονο να λετε αυτες τις βλακειες!!
Δρομο απο την Ελλαδα μας κοπριες!!
Που αν σας ριξουμε στα λουλουδια μας,αυτα θα μαραθουν απο την βρωμα σας και απο θλιψη!!
Και κατι ακομα!!
Δεν βαρεθηκατε να γινεστε γελοιοι αναφεροντας συνεχως το ανυπαρκτο Ελληνικο χρεος ως αιτια για τις κλοπες και τις ληστειες σας?
Μα αν μας το ζητουσατε,μπορει και να σας το επιτρεπαμε βρε ανοα ζωα!!
Τωρα ειναι ομως ΑΡΓΑ!Ειστε υπολογοι!Ειστε παρανομοι!
Ετοιμαστειτε γιατι η δικαιοσυνη,ηρθε ηδη στην Ελλαδα!Σας υποσχομαι ρεμαλια,οτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΑΔΕΙ!!
Ελληνες,ετοιμαστειτε!Οι νεοι πλανηταρχες μας χρειαζονται!
Μα πανω απο ολα μας χρειαζεται η ανθρωποτητα!!




Ιωαννα Βαφειαδου - triklopodia

Το διαβάσαμε από το: ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_1267.html#ixzz4c3qccfno

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια