ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ...






... ΚΑΙ ΟΙ ΑΝ- ΙΕΡΕΣ BUSINESS ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ.... ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Όταν πριν λίγους μήνες έκανα μια ανάρτηση για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, με στοιχεία και αποδείξεις του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ενημέρωσα βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ζητώντας του να φέρει το κόμμα του στο σχετικό σκάνδαλο, στην Βουλή.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ... ΣΙΩΠΗΣΑΝ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
Διαβάστε τις αποκαλύψεις και... τα συμπερασματα δικά σας...

Καλλιόπη Σουφλή




ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝ- ΙΕΡΕΣ BUSINESS ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ. ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Α΄ ΜΕΡΟΣ









Θα δανειστώ τα λόγια του Κύπριου ιστορικού κ. Τάσου Χατζηαναστασίου, από την συνέντευξη του στην Φωτεινή Μαστρογιάννη, που ανήρτησα πριν λίγες ώρες:

"Υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη;
Εάν δέχεσαι τέτοιου τύπου ειρήνη τότε ουσιαστικά αποδέχεσαι τη σκλαβιά σου."









Και επειδή δικαιοσύνη, σ' αυτή την διαλυμένη Πατρίδα, δεν υπάρχει εδώ και δεκαετιες, ή μάλλον υπάρχει, αλλά στην πλειοψηφία της διαπλέκεται με την πολιτική εξουσία, τα αποτελέσματα είναι αυτά που ζούμε. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Κι ακόμα, ειμαστε στην αρχή.

Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, δεν απασχόλησε μόνο την ελληνική κοινωνία, αλλά έγινε πεδίο σφοδρών αντιπαραθέσεων της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
Δυστυχώς, είχα την τύχη ή την ατυχία, να εμπλακώ σ' αυτό το τεράστιο σκάνδαλο σε ότι αφορά τις ... "ιερές ανταλλαγές" στο Γραμματικό και στο Λαύριο, που κυκλοφορούσε η εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. (φωτο στο τέλος της ανάρτησης). (σχετικό, εδώ)

Οι αποκαλύψεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έφτασαν ως την Βουλή...
Συστήθηκε ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, για την διερεύνηση του σκανδάλου... μου ζητήθηκαν στοιχεία για τις δημοσιεύσεις μου, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Μπετενιώτη... τους έστειλα όλα τα στοιχεία...τεύχη της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έγγραφα, συμβόλαια, τα πάντα... Κι ύστερα, το σκάνδαλο ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ!
Πριν λίγο, ανάρτησα την πρόταση της... "κυρίας" εισαγγελέως, να κηρυχθούν όλοι... ΑΘΩΟΙ...

ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ Σ' ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΝΑ ΑΘΩΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (GRECO)...
Πριν λίγο, σας ενημέρωσα πως έρχεται ... ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ!
Και είναι όντως σεισμός με τα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα ο πρ. πράκτορας της ΕΥΠ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ... αυτόν ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, έδωσε στεγνά στους τουρκαλάδες, ο διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης...
Μόνο που η μοίρα... ο Θεός, αποφάσισε πως έπρεπε να σωθεί αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ, για να μας δίνει πληροφορίες σημαντικότατες, που δεν θα τις μαθαίναμε από κανένα μέσον παραπληροφόρησης...

Με βαση το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, αναδεικνύονται ... παράπλευρες απώλειες, που είχαν άμεση σχέση με τα πρόσωπα του σκανδάλου...

Μία από αυτές, ήταν και ο... "θάνατος" του ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ... Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;;;;





Τις απαντήσεις, θα τις βρείτε στα ντοκουμέντα που αποκαλύπτει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ.


Επιπλέον, οφείλω να επισημάνω, πως τα στοιχεία αυτά, που σήμερα αποκαλύπτει μέσω των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, τα είχαν από το 2010, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ.



Δεδομενου ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν αποτελούσε ακόμα Κοινοβουλευτική δύναμη, είναι και η μόνη που δεν τα έχει.


Ενημερωθηκε όμως, πρωτοκλασάτο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλαδή βουλευτής, από εμένα προσωπικά, για το θέμα αυτό, που επρόκειτο να αναρτήσω, λίγες ώρες πριν.


ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ...


ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.


Δεδομένης της επαίσχυντης πρότασης αθώωσης όλων των κατηγορουμένων για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, που έκανε η... εισαγγελέας, θα πρότεινα στην έδρα του δικαστηρίου, να μην τολμήσει να εκδόσει αθωωτική απόφαση,γιατί όταν ελευθερωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ μας, θα καθίσουν άπαντες στο εδώλιο του κατηγορουμενου για κακουργήματα κατά του ελληνικού λαού, διότι κάλυψαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ... ΜΟΝΑΧΟΥΣ.

Και μην ξεχνάμε, πως ο Εφραιμ, είναι το .... αγαπημένο παιδί του Πατριαρχη Βαρθολομαίου... του νεοταξίτη οικουμενιστή.





Δείτε τώρα τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ και την διαδρομή του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ... ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟ... ΑΝ-ΙΕΡΟ ΡΑΣΟ.




Καλλιόπη Σουφλή






Και η συνέχεια, εδώ



Επειδή η υπηρεσία του scribd δέχεται καταγγελίες από πολιτικά πρόσωπα, για τις αποκαλύψεις του ΜΩΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, δεδομένου ότι τις τρέμουν, γιατί ο Χατζησάββας, γραφει και αποκαλύπτει πάντα με ντοκουμέντα που τους εκθετουν, το παραπάνω κείμενο βρίσκεται αποθηκευμένο και σε jpeg, και είναι το κατωτέρω.
























Πηγή ΑΝΤΙ300



Δύο από τα τεύχη της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με τις αποκαλύψεις για το Γραμματικό και το Λαύριο, όπου μεγάλες εκτάσεις, παραχωρήθηκαν στην Μονή Βατοπαιδίου όπου ηγείται ο... "γλυκύτατος" ΕΦΡΑΙΜ.

Στην αρχή, μιλούσαν για... Βυζαντινή Πολιτεία... μετά αποκαλύφθηκε το μέγεθος της απάτης και του σκανδάλου.











Πηγή


http://attikanea.blogspot.gr/2017/03/business.html

Το διαβάσαμε από το: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_5764.html#ixzz4c3q5BDFt

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια