“Τρώνε ξύλο” στο Αιγαίο οι “νέοι” Τούρκοι! Τι λαχτάρα πέρασαν από δύο ελληνικά F-16
“Τρώνε ξύλο” στο Αιγαίο οι “νέοι” Τούρκοι χειριστές των F-16! Η απειρία έναντι “μπαρουτοκαπνισμένων” Ελλήνων πιλότων τους οδηγεί σε ενέργειες που αποκαλύπτουν την ανασφάλειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες προχθές Τούρκοι χειριστές που είχαν μπει στο στόχαστρο ελληνικών F-16, απελευθέρωσαν αερόφυλλα (chaff) και θερμοβολίδες (flares)! Η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες πιλότοι τους είχαν “πάρει” από ώρα την “ουρά” και όταν οι Τούρκοι έδειξαν ότι δεν είχαν σκοπό να αποδεχτούν την ήττα και να αποχωρήσουν, τους προσέγγισαν σε απόσταση δύο μιλίων! Σε συνθήκες πολέμου η κατάρριψη τους ήταν δεδομένη.

Το γιατί οι Τούρκι επέλεξαν να ενεργοποιήσουν τα αντίμετρα των αεροσκαφών αποδίδεται στη ταραχή τους, αν και μόνο αυτοί γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο. Είναι πάντως προφανές ότι η νέα “φουρνιά” των Τούρκων πιλότων που αναγκαστικά βγήκε στο Αιγαίο, δεν περνά διόλου εύκολα στον εναέριο χώρο του Αρχιπελάγους.militaire.grΤο διαβάσαμε από το: “Τρώνε ξύλο” στο Αιγαίο οι “νέοι” Τούρκοι! Τι λαχτάρα πέρασαν από δύο ελληνικά F-16 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/f-16.html#ixzz4aB57GQHQ

Σχόλια