Ηράκλειο: Ξεκινά η εκμίσθωση σπιτιών για τους μουσουλάνους νεο-αποίκους






Στην επίσημη ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Ηρακλείου αναρτήθηκε η προκήρυξη για την εκμίσθωση σπιτιών στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη.

Η προκήρυξη αφορά σε πρώτη φάση σπίτια εντος του Ηρακλείου αλλά και σε γύρω περιοχές. Σύμφωνα με την προκήρυξη τα σπίτια θα πρέπει να είναι από 60 έως 90 τ.μ, με δύο ή τρία υπνοδωμάτια, για τη φιλοξενία τεσσάρων έως έξι ατόμων. Τα σπίτια θα ελεγχθούν από μηχανικό και στελέχη της Αναπτυξιακής και σε περίπτωση συμφωνίας στους ιδιοκτήτες θα προκαταβάλλονται όλα τα ενοίκια μέχρι το τέλος του 2017. Η προκήρυξη αφορά επιπλωμένα ή μη διαμερίσματα ωστόσο σε περίπτωση που στον χώρο υπάρχουν έπιπλα τότε θα υπάρχει ειδική διαπραγμάτευση για το ενοίκιο. Στο τέλος του συμβολαίου ενοικίασης θα γίνει αποκατάσταση πιθανών φθορών πριν από την παράδοση των σπιτιών στους ιδιοκτήτες, ενώ η Αναπτυξιακή θα καλύπτει και τους λογαρισμούς στη ΔΕΥΑΗ και τη ΔΕΗ αλλά και τα κοινόχρηστα.

ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ;



ΠΗΓΗ



Το διαβάσαμε από το: Ηράκλειο: Ξεκινά η εκμίσθωση σπιτιών για τους μουσουλάνους νεο-αποίκους http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_916.html#ixzz4dZ6wdiWb

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια