ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Έτσι Δουλεύει το ΛΑΘΡΟ-ΣΥΣΤΗΜΑ !! Χρυσές Δουλειές… Δεν θα σας ΜΙΛΗΣΕΙ κανείς γι’ αυτό !!!



ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟ



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη


Εδώ και καιρό λειτουργεί μια αραβική ιστοσελίδα με κύριο αντικείμενο την εξεύρεση τρόπο και διευκολύνσεων σε Σύριους λαθρο και όχι μόνο να επιστρέψουν από την Ευρώπη πίσω στην Συρία.’’...

Κάποιοι ‘’ με δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ερεύνησαν αυτήν την ιστοσελίδα προσποιούμενοι ότι έχουν ανάγκη από ένα διαβατήριο για ένα 20 χρόνο Σύριο.


Υπήρξε αμέσως ανταπόκριση και κάποιο άτομο ήρθε σε επαφή μαζί τους με σκοπό να τους πώληση το διαβατήριο. Όπως διαπίστωσαν στην συνέχεα μέσω αυτής της ιστοσελίδας καθημερινά πωλούνταν 8 με 10 διαβατήρια δηλαδή έκαναν χρυσές δουλειές.


Η συγκεκριμένη υπόθεση εκτυλίχτηκε ως εξής: ζήτησαν ένα διαβατήριο για κάποιον Ομάρ που ήθελε να επιστρέψει στην Δαμασκό. Ο άνθρωπος που είχε το διαβατήριο, ενώ του πρόσφεραν γύρω στα 700 ευρώ, ζητούσε τουλάχιστον 1600 ευρώ σαν φιξ τιμή για να τους το δώσει και τότε έκανε μια σημαντική αποκάλυψη. Τους είπε πώς αν θέλουν να παζαρέψουν την τιμή να απευθύνουν σε μεσάζοντες που δρουν στην ελληνική πόλη της Θεσσαλονίκης.


Από εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον της υπόθεσης που έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα,(???) συμφώνα με αυτούς που έκαναν την έρευνα.





Η συνάντηση με τον άνθρωπο που θα τους έδινε το διαβατήριο είχε γίνει στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ντίσελντορφ όπου πήγαν εκεί με κρυφή κάμερα για να καταγράψουν αυτήν την επαφή. Αυτός ο μεσάζων τους ομολόγησε ότι βρισκόταν στην Γερμανία εδώ και μήνες και είχε βγάλει χαρτιά και διαβατήριο με σκοπό να μείνει πιο μόνιμα. Αλλά εδώ και 2 μήνες παρουσιάστηκε η ανάγκη να φύγει γιατί σκοτώθηκαν 2 αδέλφια του στον πόλεμο και επειδή δεν χρειαζόταν αυτό το διαβατήριο, είχε αποφασίσει να το πουλήσει.


Πράγματι όπως διαπίστωσαν, το διαβατήριο του ήταν από αυτά τα μπλε διαβατήρια που εκδίδουν οι γερμανικές αρχές σε όσους χορηγούν άσυλο στην Γερμανία. Δηλαδή καθόλα νόμιμο.


Ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν αναγκασμένος τώρα να το πουλήσει το διαβατήριο του παρά το ότι είχε νόμιμη διαμονή και αισθανόταν άσχημα γιατί είχε πληρώσει πολλά λεφτά για να έρθει λαθραία στην Γερμανία και να καταφέρει να πάρει αδεία παραμονής. Αξιοσημείωτο είναι πώς αμέτρητοι φίλοι και συγγενείς έχουν κάνει την ίδια πορεία ήδη.





Ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει πολλά ρεπορτάζ για το πώς και με ποια κυκλώματα έρχονταν οι λαθρο στην Ευρώπη, αυτήν την φορά παρουσιάζεται μια έρευνα για το πώς, και πάλι με ποια κυκλώματα και γιατί επιστρέφουν πίσω.





Εδώ τίθεται ένα σημαντικό ερώτημα: πως εξηγείται ένας Σύριος, κυνηγημένος από τον πόλεμο όπου απειλήθηκε η ζωή του επανειλημμένα, πληρώνοντας αρκετά χρήματα και συχνά με πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για να καταφέρει να έρθει στην Ευρώπη, τώρα να θέλει να γυρίσει πίσω. Το γερμανικό κράτος δίνοντας κίνητρα επαναπατρισμού πληρώνει κάποια ναύλα σε όσους θέλουν να επιστρέψουν πίσω σε μη εμπόλεμες χώρες αποδεικνύοντας ότι έχουν συγγενείς εκεί, πχ στην Τουρκία, και στη Λιβύη. Αλλά στη Συρία, όπου μαίνεται ο αιματηρός πόλεμος δεν δικαιολογείται η επιστροφή γι αυτό και δεν πληρώνουν τίποτα.


Ξεκινώντας με την περίπτωση αυτή όπως αναφέρουν αυτοί που κάνουν την έρευνα, ο πρώτος σημαντικός σταθμός που θα έπρεπε να σταματήσουν ήταν μέσω Μονάχου η Θεσσαλονίκη. Γιατί;


Πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο του Μονάχου συνεχίζοντας την έρευνα εκεί συνάντησαν άλλους δύο, τον Γιουσούφ και τον Μπιλάλ, δύο αδέρφια, οι οποίοι μέσω του ίδιου κυκλώματος κατευθύνονταν προς Θεσσαλονίκη για να πάνε αργότερα από εκεί στο Χαλέπι.


Αυτοί οι Σύριοι αδερφοί θα κατέβαιναν στη Θεσσαλονίκη όπου εκεί μέσω κυκλωμάτων σίγουρα θα ξαναπουλούσαν τα διαβατήρια τους σε άλλους. Μόλις έφτασαν στη Θεσσαλονίκη εκεί μέσω της αραβικής ιστοσελίδας τους τηλεφωνήθηκαν με έναν μεσάζοντα που θα τους έδινε οδηγίες για τα περεταίρω.


Ο μεσάζων αυτός τους είπε να πάρουν το λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη και να κατευθυνθούν στα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο. Ο ίδιος τους καθησύχασε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να φοβούνται γιατί καθημερινά, και εδώ είναι το εκπληκτικό, εκατοντάδες κινούνται στην ίδια διαδρομή μέσω του ιδίου κυκλώματος.


Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, μόνο τον τελευταίο μήνα είχαν καταφέρει να περάσουν από το Διδυμότειχο περίπου χίλια άτομα στην Τουρκία. Την ίδια περίοδο όπως ανέφερε, χάθηκαν περίπου χίλια πεντακόσια άτομα προσπαθώντας να περάσουν από τις δύο πλευρές των συνόρων εξαιτίας των ναρκοθετημένων περιοχών.


Οι δυο ερευνητές του κυκλώματος όταν έφτασαν στο Διδυμότειχο αναγκάστηκαν να μείνουν εκεί μια βραδιά στο ξενοδοχείο «Άνεσις». Κάνοντας μια επιτόπια έρευνα συνάντησαν έναν γεωργό ονόματι Νίκος Κ. Ο ίδιος τους αποκάλυψε ότι πριν από ένα χρόνο οργίαζε το εμπόριο μεταφοράς ανθρώπων από τις δύο πλευρές των συνόρων με την ταρίφα να περάσει στον Έβρο στα διακόσια ευρώ. Όπως ανέφερε, το εμπόριο αυτό των λαθρο το κατευθύνουν και το ελέγχουν κυρίως Τούρκοι μαφιόζοι αλλά και άλλα ξένα κυκλώματα με μεγάλα οικονομικά κέρδη.





Το εντυπωσιακό ήταν, όπως κατάφεραν να το τραβήξουν με κρυφή κάμερα πως ένας δήμαρχος της περιοχής ομολόγησε ότι γνωρίζει πως κινούνται αυτά τα κυκλώματα αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα να αντιδράσει, δηλαδή μπέστε σκύλοι αλέστε. Ο ίδιος αυτός ο δήμαρχος τους οδήγησε στην απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη όπου εκεί τράβηξαν με κάμερα τις βασικές διόδους από Τουρκία και Ελλάδα και αντίστροφα.


Σε αυτό το σημείο διακόπτεται η έρευνα, ήδη διαπιστώσανε μέσω του Facebook ότι οι δύο Σύριοι που είχαν συναντήσει στο αεροδρόμιο του Μονάχου έστελναν μήνυμα ότι τα κατάφεραν και τώρα πλησίαζαν στην Κωνσταντινούπολη.


Όλες αυτές τις περιπτώσεις τις αναρτούνε σε αραβικές ιστοσελίδες και σε φόρουμ για να μπορούν και άλλοι να έρχονται σε επαφή με τα ίδια κυκλώματα που δραστηριοποιούνται στις μετακινήσεις των λαθρο.


Αυτή είναι μια περίπτωση αντίστροφης μετανάστευσης που ξεσκεπάζει για άλλη μια φορά το μεγάλο όργιο των μαφιόζικων κυκλωμάτων διακίνησης λαθρο.
Σε όλη αυτή την ιστορία το ερώτημα είναι ποιοι είναι τα θύματα και ποιοί κερδίζουν εκατομμύρια.


Ένας από τους μεγαλύτερους κερδισμένους είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Εβραίος μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος που βρίσκεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία μετακίνησης πληθυσμών με κύριο στόχο να διαλύσει κοινωνίες και να εξουσιάσει κράτη.


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια