ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Οι πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στον Πειραιά γιατί τους θέλει ο Πειραϊκός λαός! (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)Σε προσωπική του επιστολή προς τον Εκδότη του Piraeuspress.gr Σαράντο Ευσταθόπουλο,

ο τ. Υπουργός & Βουλευτής Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, "καρφώνει" τον Δήμαρχο Πειραιά για τη συνάντησή του με τους Χρυσαυγίτες Βουλευτές, ενώ προαναγγέλει την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά!


Εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση, ότι αυτή η απόφαση, για την εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στον Πειραιά, εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του Πειραϊκού Λαού.


Και προκύπτει πλέον μείζον ζήτημα στον Πειραιά, καθώς οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές εξερχόμενοι της συνάντησης με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, δήλωναν ότι έλαβαν διαβεβαιώσεις για μη εγκατάσταση προσφύγων ή δημιουργία hot spot στον Πειραιά, ενώ ο κ. Δρίτσας, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μας διαβεβαιώνει ουσιαστικά (γραπτώς!) για το αντίθετο.


Ο Πειραϊκός λαός όμως πρέπει να γνωρίζει που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνουν τα ψέματα.


Καθώς δε γίνεται ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Πειραιώτης τ. Υπουργός-νυν Βουλευτής να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πληροφόρηση!


Άρα, πρέπει οι Πειραιώτες να μάθουν ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποια πραγματικά θα είναι η επόμενη μέρα σχετικά με το προσφυγικό στον ευρύτερο Πειραιά!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ:


piraeuspress.gr

Το διαβάσαμε από το: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Οι πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στον Πειραιά γιατί τους θέλει ο Πειραϊκός λαός! (ΕΠΙΣΤΟΛΗ) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_50.html#ixzz4fvCwEnRi

Σχόλια