Βίντεο Αποκάλυψη: Πόλεμος με την Τουρκία Εδώ Και Τώρα Να η Ευκαιρία Πριν είναι Πολύ Αργά για μας!!!












Ο Σ.Πρίφτης σε ένα νέο Βίντεο αναλύει γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να Επιτεθεί πρώτη στην Τουρκία πριν αυτoοί αποκτήσουν τα 100 σύγχρονα Μαχητικά F 35 Στέλθ 5ος Γενιάς απο τις ΗΠΑ, καθώς με τον συνδυασμό απόκτησης απο την Ρωσία των Αντιαεροπορικών Πυραύλων S-400, η Τουρκία Αναβαθμίζεται αυτομάτως σε Περιφερειακή Στρατιωτικοί Δύναμη, μέ μη ανατρέψιμο συσχετισμό δυνάμεων αναμεταξύ Ελλάδας Τουρκίας!

Γιατί Ρωσία και Πούτιν μας Πουλάνε Τώρα; Έτσι είναι; Κατα πόσο είναι διατεθειμένη η Ρωσία να βγάλει τα Μάτια της από μόνη της, πουλώντας στον Εχθρό της τα πιο υπερσύγχρονα ‘Οπλα τους; Ξέροντας οτι η Τουρκία δεν θα διστάσει να τα χρησιμοποιήσουν Εναντίον τους!

Η μήπως αυτός είναι ο Δούρειος Ίππος της Ρωσίας να διεισδύσει και να Διαλύσει την Τουρκία, διαταράσσοντας τις σχέσεις της Τουρκίας με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ; Αυτά και άλλα πολλά



Δείτε το Βίντεο








Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email : spyros.priftis76@yahoo.gr







triklopodia.gr




Σχόλιο The Secret Real Truth


Η (ανα)δημοσίευση άρθρων – αναλύσεων και ερευνών δεν συνεπάγεται αυτομάτως την υιοθέτηση του συνόλου της συλλογιστικής των συγγραφέων ή την απουσία διαφωνιών. Αυτό που σημαίνει είναι ότι το άρθρο έχει κριθεί ενδιαφέρον και χρήσιμο να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι για τα θέματα που πραγματεύεται, προς όφελος της απαραίτητης δημόσιας συζήτησης.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_298.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια