ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΟΝΤΑΤΑΡΙ (Φαρμακολόγο και Ειδικό Ιατρικής νανοτεχνολογίας), ο οποίος τόλμησε και αμφισβήτησε δημόσια τους εμπόρους εμβολίων για κορωναϊό!!!!





ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΟΝΤΑΤΑΡΙ (Φαρμακολόγο και Ειδικό Ιατρικής νανοτεχνολογίας), ο οποίος τόλμησε και αμφισβήτησε δημόσια τους εμπόρους εμβολίων για κορωναϊό!!!!

Τον σέρνουν σε ανακρίσεις και εξαφανίζουν βίντεο που περιλαμβάνουν τις καταγγελίες του!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΟΝΤΑΝΑΡΙ
- 25 Μαρτίου 2020
Σήμερα παρουσιάσαμε μια ποινική καταγγελία εναντίον του Stefano Montanari στους Εισαγγελείς της Modena και της Ανκόνα, για τους σοβαρούς ισχυρισμούς σχετικά με την εξάπλωση, τον περιορισμό και τη θεραπεία του SARS-CoV-2 και της νόσου COVID 19 και για τις διατριβές συνωμοσίας κατά του εμβολιασμού, που περιέχονται σε διάφορα βίντεο και συνεντεύξεις του ίδιου.
Όπως γνωρίζετε, ο Stefano Montanari διαχειρίζεται τη διαγνωστική δραστηριότητα που πραγματοποιείται στο εργαστήριο «Νανοδιαγνωστικής», το οποίο ο ίδιος ορίζει ως «ερευνητικό εργαστήριο και εταιρεία τεχνικών και επιστημονικών συμβούλων στους τομείς της ιατρικής, της βιομηχανίας και της οικολογίας.», Και είναι η επιστημονική αναφορά που διαδίδεται για κινήσεις χωρίς vax.
Σε ορισμένα βίντεο στις 14, 17 και 19 Μαρτίου, που παρουσιάζονται σε διάφορες σελίδες του YouTube και στο κανάλι Byoblu, που είχαν εκατομμύρια προβολές, το Montanari δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι:
"Ο Coronavirus 19 είναι ένας ιός που γεννήθηκε σε ένα κινεζικό εργαστήριο και έχει αρκετά κακή ικανότητα να προκαλεί ασθένειες, ωστόσο είναι πολύ μολυσματικός, δηλαδή είναι σε θέση να μεταδίδεται εύκολα από άτομο σε άτομο χωρίς να προκαλεί μείζονα προβλήματα".
«Δεν αντιμετωπίζουμε επιδημία και ο ιός φτάνει είτε κατά λάθος είτε με χειραγώγηση, αφού προέρχεται από εργαστήριο. Είναι ένας τεχνητός ιός ... αυτός ο ιός που, τελικά, είναι σχετικά αβλαβής, μπορώ να τον τροποποιήσω και να τον κάνω κακό".
«Εάν αυτός ο κοραναϊός είναι τόσο κακός, πώς μπορεί να γίνει αυτό; Πώς εμφανίζεται αυτός σε ολόκληρο τον πλανήτη; Γιατί είμαστε όλοι τρόφιμοι στο σπίτι; Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να μην πάμε να ψωνίζουμε πια αν δεν κάνουμε μεγάλες γραμμές ένα κάθε φορά στο σούπερ μάρκετ; Εστιατόρια, μπαρ κλειστά, θέατρα, κινηματογράφοι κλειστά. Δεν πηγαίνουμε πλέον στη δουλειά, η οικονομία γίνεται άγρια, ο λόγος είναι πολύ απλός:
θα παγώσει ολόκληρος ο κόσμος με μια ανύπαρκτη επιδημία, για ένα ψεύτικο παθογόνο. Θα γίνει έως ότου οι άνθρωποι βαρεθούν και δεν θα τους πάρει πολύ και όταν προσπαθούν να επιστρέψουν ή να παραπλανηθούν για να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή, διότι δεν θα επιστρέψουν ποτέ, τουλάχιστον όχι τα επόμενα χρόνια, και οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να αποδεχτείτε οτιδήποτε".
"Αυτό το εμβόλιο θα είναι μια κολοσσιαία απάτη, μια απάτη πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω της οποίας θα είναι σε θέση να κάνουν την ένεση σε καθέναν με οτιδήποτε, δεν ξέρουμε τι θα κάνουν την ένεση επειδή δεν υπάρχουν έλεγχοι, επειδή δεν υπάρχουν δοκιμές, καθώς δεν υπάρχουν εμβόλια και δεν θα υπάρξουν γι 'αυτό γιατί είναι τεχνικά αδύνατο. Έτσι, απλώς σφαγιάζουμε για το κρέας, είμαστε θύματα μιας κολοσσιαίας απάτης και δυστυχώς εμπλέκονται όλοι οι γιατροί, τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί".
"Αλλά αυτό το εμβόλιο είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο εφευρέθηκε αυτή η επιδημία που δεν υπάρχει, η οποία εφευρέθηκε ακριβώς για να καταστεί δυνατή η χορήγηση εμβολίου σε 7 και μισό δισεκατομμύριο άτομα που το καθιστούν υποχρεωτικό".
Και πάλι:«Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για να μας προστατεύσει και απαραίτητη για το ανοσοποιητικό μας σύστημα, οπότε μένουμε στο σπίτι, κακή διάθεση, δεν μπορούμε να μεταβολίσουμε τη βιταμίνη D, επομένως αρρωσταίνουμε περισσότερο. Όλες αυτές οι ιδέες που λαμβάνονται από τελείως ανίκανους είναι επιβλαβείς, κάνουν την κατάσταση χειρότερη, πρέπει να ειπωθούν στους ανθρώπους: μείνετε έξω, μείνετε στον ήλιο, περπατήστε, προσπαθήστε να κινηθείτε, προσπαθήστε να παραμείνετε υγιείς, τρώτε υγιείς και αντ ΄ αυτού μην κλείνεστε στο σπίτι στο σκοτάδι χωρίς ήλιο! Αυτοί οι ανίκανοι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τη ζημιά που κάνουν ή ίσως το συνειδητοποιούν.... δεν ξέρω".
"Οι ηλικιωμένοι (...) είναι καλό που βγαίνουν είναι καλό που βγαίνουν έξω για ηλιοθεραπεία ότι είναι έξω που περπατούν που διατηρούν τον εαυτό τους υγιή"
===Υπό το φως αυτών των ισχυρισμών και πολλών άλλων με τους ίδιους τόνους και περιεχόμενο, που διαδίδονται ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα και από το κανάλι Byoblu, και επίσης λαμβάνοντας υπόψη την έκκληση και την αξιοπιστία που απολαμβάνει ο ίδιος ο Montanari για τις διατριβές του κατά του εμβολιασμού, το PTS
ρωτά η δικαστική αρχή για να εξακριβώσει αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ποινικά αδικήματα σε αυτά τα βίντεο και ιδίως η υπόθεση της δημοσίευσης ή της διάδοσης ψευδών, υπερβολικών ή μεροληπτικών ειδήσεων, που ενδέχεται να διαταράξουν τη δημόσια τάξη (άρθρο 656 του Ποινικού Κώδικα).
Εκτός από τη δημιουργία σύγχυσης και παραπληροφόρησης μεταξύ των πολιτών, η φωνή του Montanari, που πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση με εκείνη που υποδεικνύουν τα εθνικά και διεθνή ιδρύματα υγείας, καθώς και στερείται επιστημονικής βάσης, μπορεί να οδηγήσει σε παράνομη και επικίνδυνη συμπεριφορά των πολιτών, φεύγοντας από το σπίτι ή υποτιμώντας την πανδημία.
Οι ισχυρισμοί του Montanari είναι ακόμη πιο σοβαροί, δεδομένου ότι είναι φαρμακολόγος και επιστημονικός εκδότης που θεωρείται έγκυρος από τον πληθυσμό.Το εγκάρσιο σύμφωνο για την επιστήμη πιστεύει για άλλη μια φορά ότι, δεδομένης της τραγωδίας της στιγμής που βιώνουμε, είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε τους πολίτες από τυχόν ψευδείς, υπερβολικές, τραβηγμένες ή μη επιστημονικά αποδεδειγμένες πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε επικίνδυνη συμπεριφορά σε σύγκριση με την πανδημία.
Ο Πρόεδρός μας, Pier Luigi Lopalco είπε: «Περιμέναμε ότι οι γκουρού κατά του εμβολιασμού θα είχαν ανακυκλωθεί ρίχνοντας τον εαυτό τους σε θεωρίες συνωμοσίας που συνδέονται με την εξάπλωση της επιδημίας COVID19. Η παραπληροφόρηση, όπως και με τα εμβόλια, μπορεί επίσης να κάνει θύματα εδώ. Δεν μπορούμε να το αντέξουμε.
Ως PTS θα συνεχίσουμε τον εποπτικό μας ρόλο για την προστασία των πολιτών και των καλών επιστημονικών πληροφοριών ".
Σύνδεσμος για τα βίντεο του Montanari:
VIDEO της 17.3.2020 από τη σελίδα YouTube "Salvatore DetoxStart" https://www.youtube.com/watch… η οποία στις 19.3.2020 είχε 33.753 προβολές και τώρα αφαιρείται
ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ 14.3.2020 " Πανδημία - Τα μυστικά που κανείς δεν θα σας πει ποτέ" με τον Δρ Stefano Montanari "από τη σελίδα YouTube που πήρε συνέντευξη από το LEONARDO LEONE - https://www.youtube.com/watch?v=6smUtXl63n0 (101.061 προβολές)
ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ 19.3.2020 ΑΠΟ BYOBLU: " Άρα θα γίνουμε ανοσοκατασταλμένοι από το νόμο" Stefano Montanari: https://www.youtube.com/watch?v=tC84wONn1ZA εμφανίστηκε στο "Byoblu" το blog βίντεο του Claudio Messora , δωρεάν και επί πληρωμή διαδικτυακή τηλεόραση που φτάνει σε εκατομμύρια προβολές. ( 1.800.304 προβολές)
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_49.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια