Έξαλλοι οι κάτοικοι της Λέσβου: ΜΚΟ (αγνώστου προελεύσεως) εξυπηρετεί και «κρύβει» παράνομους μετανάστες σε δάση!





Παρότι στην κυβέρνηση αρέσκονται να μιλούν για τον «έλεγχο» των ΜΚΟ, η δράση τους απ’ ό,τι αποδεικνύεται στην πράξη συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς να υπάρχουν όρια.

Αυτό προκύπτει από όσα τουλάχιστον ισχυρίζεται ΜΚΟ
που δρα στη Λέσβο και η οποία κινητοποιήθηκε προκειμένου να «εξυπηρετήσει» νεοαφιχθέντες μετανάστες και να τους «προετοιμάσει» για τη συνάντησή τους με τις ελληνικές Αρχές κρύβοντάς τους σε… δάσος και καλώντας έπειτα από ώρες τους αρμοδίους!

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, όπως καταγγέλλουν νησιώτες, περίπου 50 λαθρομετανάστες βγήκαν στην περιοχή της Θέρμης. Με αυτούς βρισκόταν σε επικοινωνία μια ΜΚΟ με το όνομα MRC, η οποία μάλιστα τους έδινε κατευθύνσεις. Οταν η βάρκα έφτασε στην περιοχή της Θέρμης (με το ερώτημα να παραμένει αν είχε εντοπιστεί από το ελληνικό Λιμενικό), οι επιβαίνοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και κρύφτηκαν.

Τους ζήτησε να παραμείνουν… κρυμμένοι!
Σύμφωνα με όσα η ίδια η ΜΚΟ αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της, μια ομάδα 36 ατόμων που κρυβόταν σε αγροτική περιοχή επικοινώνησε με τη ΜΚΟ, η οποία τους ζήτησε να παραμείνουν εκεί που ήταν μέχρι να… συντονιστούν τα πράγματα, ενώ ισχυρίζονται επίσης ότι συνέχισαν να δίνουν κατευθύνσεις και στη δεύτερη ομάδα των 14 ατόμων.
Επειτα από έξι ώρες «προετοιμασίας», έστειλαν το Λιμενικό να τους παραλάβει. Μάλιστα, νωρίτερα φαίνεται ότι τους είχαν δοθεί οδηγίες να κρυφτούν σε ένα σημείο που δεν είναι εύκολο να προσεγγιστεί από αυτοκίνητο.

Δεν θα προκαλέσει έκπληξη πάντως αν υπάρχει μεγάλο ποσοστό ατόμων με καταγωγή από το Πακιστάν ανάμεσα στους λαθρομετανάστες, αφού η συγκεκριμένη ΜΚΟ κάνει αναρτήσεις στα πακιστανικά, ενώ τη σελίδα της ακολουθούν 75.000 άτομα στο facebook, χωρίς να γνωρίζει κανείς πόσοι από αυτούς είναι ήδη στην Ευρώπη ή αν πρόκειται για «ενδιαφερομένους» οι οποίοι δικτυώνονται προκειμένου να ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς τα ελληνικά νησιά.

Άραγε αυτή η ΜΚΟ έχει εγγραφεί στο περίφημο Μητρώο, το οποίο έχει εξαγγελθεί εδώ και τόσους μήνες; Αλλά ακόμη και εάν έχει γίνει αυτό, είναι δυνατόν να μην έχουν συλληφθεί τα μέλη της, τα οποία είναι προφανές ότι όχι απλώς υποθάλπουν ανθρώπους που παραβιάζουν τα ελληνικά σύνορα, αλλά και τους καθοδηγούν προκειμένου να το πράξουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας!


ΠΗΓΗhttps://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/06/blog-post_2939.html

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Λέτε να είναι αυτοί εδώ, η ΜΚΟ MRC?
    Όπως διαβάζω εδώ, θέλουν να μεταφέρουν στις Μαλδίβες, άτομα από το Μπανγκλαντες, την Ινδία και το Νεπάλ...
    Λέτε να ήρθαν στη Λέσβο για να ψαρέψουν τέτοιους?

    https://edition.mv/news/13399
    The Maldivian Red Crescent (MRC) and the Bangladesh Red Crescent Society (BDRCS) organised the Humanitarian Dialogue on Migration from November 9 to 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή