Δεκάδες Μουσουλμάνοι Στα Δάση Του Έβρου – Σε Απόγνωση Οι Κάτοικοι, Μέγας Κίνδυνος!!! Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ







Η κατάσταση έχει ξεφύγει και έφτασε στο απροχώρητο στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου, αφού δεκάδες έως και εκατοντάδες μετανάστες έχουν φτάσει στο σημείο να κοιμούνται ακόμα και σε… στρατιωτικά κρεβάτια, στους πρόχειρους καταυλισμούς μέσα στο δάσος.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το Evros-news.gr, βλέπετε ξεκάθαρα τα συγκεκριμένα κρεβάτια,
που είναι άγνωστο πως βρέθηκαν εκεί και πως τα εξασφάλισαν οι μετανάστες, οι οποίοι σε αυτά κοιμούνται. Τα πήραν από κάποιο παρατημένο στρατόπεδο της περιοχής, τους τα εξασφάλισαν κάποιοι ή τα έκλεψαν από κάπου;


Παράλληλα στήνουν και υπαίθριες, αυτοσχέδιες κουζίνες όπου μαγειρεύουν, με κίνδυνο να πιάσει φωτιά το δάσος και να… τρέχουν όλοι. Όπως έγινε πριν λίγες ημέρες, με τις απανωτές και επικίνδυνες φωτιές στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Επίσης βλέπετε και παρατημένα διαβατήρια, όπως αυτό από το ΙΡΑΝ.

Παρατημένα διαβατήρια, όπως αυτό από το ΙΡΑΝ





Οι κάτοικοι των χωριών στα ορεινά του Σουφλίου, βρίσκονται σε απόγνωση. Ένα από τα προβλήματα είναι η κατάργηση του στρατιωτικού κλιμακίου το οποίο ήταν επιφορτισμένο με την καταδίωξη και σύλληψη μεταναστών. Οι κάτοικοι και γενικότερα όσοι γνωρίζουν το θέμα, υποστηρίζουν ότι η κατάργηση έγινε με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
Πασχάλη Συριτούδη, αφού θεωρούσε πως η αστυνομία από μόνη της μπορεί να τα καταφέρει.

Όμως η κατάσταση τον τελευταίο καιρό έχει… ξεφύγει άγρια στα Πομακοχώρια, μετανάστες μπαίνουν στα χωριά και κάνουν διαρρήξεις σε σπίτια που δεν κατοικούνται στα χωριά, κλέβουν ζώα και τα σφάζουν για να τα φάνε ή μπαίνουν και κλέβουν καταστήματα.

Κάποιοι πάντως πηγαίνουν και… ψωνίζουν κανονικά από μαγαζιά των χωριών, όπως έγινε τις προηγούμενες μέρες ένα βράδυ στο Μεγάλο Δέρειο. Βλέπετε δυο από αυτούς να έχουν ψωνίσει ολόκληρα… τσουβάλια με τρόφιμα, τα οποία προφανώς δεν προορίζονται μόνο για αυτούς, αλλά φτάνουν για να μαγειρευτεί φαγητό για δεκάδες άλλους.





Κάποιοι πάντως πηγαίνουν και… ψωνίζουν κανονικά από μαγαζιά των χωριών, όπως έγινε τις προηγούμενες μέρες ένα βράδυ στο Μεγάλο Δέρειο.


Εκεί εξάλλου ξεκουράζονται και μετά χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα διακινητών προωθούνται στο εσωτερικό της χώρας.

Με πληροφορίες από evros-news.gr
https://www.ksipnistere.com/2020/09/blog-post_177.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια