ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Τεχνητά νησιά ονειρεύονται οι τούρκοι στην δήθεν γαλάζια πατρίδα τους για να έχουν πατήματα και να ζητούν περισσότερα στο ΑΙΓΑΙΟ.







Το κινέζικο τεχνητό νησί Mischief Reef στη θάλασσα της Νότιας Κίνας



φώτο από https://edition.cnn.com/2020/09/26/asia/china-asia-territorial-claims-conflicts-explainer-intl-hnk-scli/index.html

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

" Δεν είναι μόνο η εργαλειοποίηση του προσφυγικού που χρησιμοποιείται κατά κόρον απο την Άγκυρα για να προωθήση τους στόχους της στο ΑΙΓΑΙΟ.

Δεν είναι οι θρασύτατες απαιτήσεις της για την αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών που κάθε τόσο και λιγάκι μας υπενθυμίζει.

Δεν είναι μόνο το κτίσιμο αεροπλανοφόρου που ήδη κατασκεύαζει
, έχει και άλλους σχεδιασμούς στο μυαλό της.

Κανένα πάτημα ή λόγο στην τουρκία στο ΑΙΓΑΙΟ, όσο και να το ομορφοποιούν κάποιοι για να έχουμε δήθεν το κεφάλι μας ήσυχο.

Αν πάρει η τουρκία κομμάτι Ελληνικής υφαλοκρηπίδας με συμφωνία (ΘΕΟΣ φυλάξει), την άλλη μέρα θα αρχίσει να ρίχνει τσιμεντένια μπλόκια και θα σηκώνει τεχνητά νησιά (δηλ. πολεμικές βάσεις στην θάλασσα του ΑΙΓΑΙΟΥ) ,όπως έκαναν οι Κίνεζοι στην νότια Σινική θάλασσα και σήμερα ΗΠΑ και Ρωσία ψάχνονται.

Δεν είναι ουτοπία γιατί σήμερα οι τεχνητές δυσκολίες ξεπερνιούνται και ξημερώνουμε με απίθανες εκπλήξεις."

" Τα λέμε αυτά γιατί με τον τούρκο, όταν κάθεσαι στο τραπέζι δεν ξέρεις αν θα γίνεις μενού του" μας είπε αυτά άνθρωπος που τους γνωρίζει καλά και ξέρει, ότι έχουν και άλλα στο μυαλό τους.

Εμείς πιστεύουμε ότι τα σχέδια τους αυτά θα πάνε αύτανδρα στον βυθό του ΑΙΓΑΙΟΥ γιατί έρχονται εκπλήξεις για όλους μας. Όμως οι παραπάνω απόψεις δείχνουν ότι τον τούρκο δεν μπορείς να τον έχεις εμπιστοσύνη στο ελάχιστο και καλόν είναι να τις γνωρίζουμε.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/10/blog-post_917.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια