Σοκ: Θα μας «πιστοποιούν» σαν ζώα με αφορμή τον Covid – Εφιαλτικές προβλέψεις από τους «ειδικούς»





Τρέχει ο αγαπημένος «προφήτης» της κυβέρνησης Ηλίας Μόσιαλος να μας πει ότι στο μέλλον θα χρειαζόμαστε «πιστοποιητικά εμβολιασμού» για να λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας. Αρχικά για τα ταξίδια και μετά ένας Θεός ξέρει για τι άλλο!

Μια πρόταση που σαφώς αποτελεί μια "εισαγωγή" στην νέα κανονικότητα, όπου τα δικαιώματα των πολιτών θα είναι "υπό αίρεσιν" αναλόγως με τον βαθμό υποταγής τους στις αποφάσεις των
πολιτικών ελίτ.



Συγκεκριμένα στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής της πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, τονίζοντας ότι θα είναι απαραίτητα προκειμένου να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει αεροπορικώς με ασφάλεια.

Όπως σημείωσε θα μπορούσε να υλοποιηθεί ένα διεθνούς ισχύος ηλεκτρονικό πιστοποιητικό, όπως για παράδειγμα ισχύει για τον κίτρινο πυρετό, προσθέτοντας ότι πρέπει η κυβέρνηση να καταθέσει πρόταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αν κάποιοι δε θέλουν να εμβολιαστούν, να μην έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν διεθνώς.

Πριν από μερικούς μήνες διάφοροι πρότειναν τα πιστοποιητικά ανόσιας λόγω πρότερης λοίμωξης από τη νόσο του COVID-19 για την επανέναρξη της οικονομίας. Η ιδέα δεν υιοθετήθηκε, καλώς κατ’ εμέ. Θα υπήρχαν μεγάλοι κίνδυνοι νέοι άνθρωποι να κολλήσουν σκόπιμα για να αποκτήσουν το πιστοποιητικό. Αλλά, έτσι θα εξέθεταν τους εαυτούς τους σε μεγάλους κινδύνους, γιατί όπως πλέον ξέρουμε δεν είναι απαραίτητο πως κάποιος θα περάσει ελαφρά τη νόσο ή πως δεν θα έχει μακρόβια συμπτώματα.

Το ηλεκτρονικό σύστημα για COVID-19 θα μπορούσε να ξεκινήσει από την Ευρώπη
. Αυτό βέβαια σημαίνει πως εάν τεθεί σε ισχύ, εάν κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο απλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν διεθνώς. Αλλά θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα κάνει τα εμβόλια και θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια», καταλήγει ο κ. Μόσιαλος.



ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/covid_27.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια