Γι αυτό, την επόμενη φορά που θα ακούσεις κάποιον να αμφισβητεί την εθνική συνέχεια και συνέπεια των Ελλήνων μέσα στα χρόνια, θύμισε του τα χαρακτηριστικά της φυλής μας.





Ελλάδα. Όπως έχουν πει πολλοί...μια χώρα μικρή μα τόσο μεγάλη! Ένα εθνος αδιάκοπο στο χρόνο. Μια γλώσσα σχεδόν πανανθρώπινη. Μια γη που πολλοί λαχτάρησαν και κάποιοι ακόμα καρτερούν να αποκτήσουν. Ένας λαός πάντα θαρραλέος, μα πάντα ανικανοποίητος και διχασμένος. Και μέσα σε όλη αυτή την αρνητική οπτική των ημερών, εκεί που τα μέσα προβάλουν μόνο βιαστές, δολοφόνους και διεφθαρμένους πολιτικούς που ξεπουλούν την χώρα μας, υπάρχουν λίγοι αυθεντικοί Έλληνες που παλεύουν κάθε μέρα να κρατήσουν όρθια τα αέναα ιδανικά μας. Είναι η μαγιά που θα βοηθήσει την επερχόμενη ζύμη ( όπως έχει πει και ο Άγιος Παΐσιος ).
Μια χώρα που έχει γεννήσει φιλοσόφους, πολεμιστές, ποιητές, ηγέτες, ήρωες, επαναστάτες, πρωτοπόρους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, εμπόρους, Αγίους και που παράλληλα έχει γεννήσει και Εφιάλτες, συμφεροντολόγους, εγκληματίες, λιποτάκτες, ξενομανείς και ανθέλληνες.

Πόση αντιθεση χωράει σε μια χώρα;

Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Βουνό από τη μια, θάλασσα από την άλλη. Μια χώρα γεμάτη αντιθέσεις. Αλλά αντιθέσεις τόσο παράξενα όμοιες από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Γι αυτό, την επόμενη φορά που θα ακούσεις κάποιον να αμφισβητεί την εθνική συνέχεια και συνέπεια των Ελλήνων μέσα στα χρόνια, θύμισε του τα χαρακτηριστικά της φυλής μας. Ένας λαός βαθύτατα διχασμένος που πάντα ενώνεται και ξεχνά τις διάφορες του μπροστά στον κοινό εχθρό! Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Να βρούμε τον κοινό εχθρό για να ενωθούμε.

Αμήν

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/blog-post_704.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια