Έχει αποφασιστεί από πριν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν χιλιάδες νεκροί στην Ελλάδα.








Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ξέφυγε προφανώς μια σημαντική πληροφορία.

Ο Παυλάκης μας ενημερώνει πως έχει αποφασιστεί από πριν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν χιλιάδες νεκροί στην Ελλάδα από τον Κοροιδοιό. Μένει να μας εξηγήσει ο κύριος Παυλάκης τώρα από ποιους αποφασίστηκε και για ποιόν σκοπό.

Μέσα στο αντιεπιστημονικό του παραλήρημα ο Παυλάκης (ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη αλλά σιτίζεται από την Αμερική) έκανε και τις εξής ενδιαφέρουσες δηλώσεις:

«Ήμουν αντίθετος στο οτιδήποτε μπορεί να ερμηνευτεί σαν άνοιγμα. Πρόκειται για συμβολική κίνηση, που είναι λάθος….είναι παράλογο το άνοιγμα της εστίασης»

Στην ερώτηση
του δημοσιογράφου γιατί οι ΗΠΑ δεν ακολουθάνε τόσο αυστηρά μέτρα ο Παυλάκης απάντησε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ΗΠΑ γιατί έχει….προβλήματα η Ελληνική οικονομία»

Επίσης να σας θυμίσουμε πως ο Παυλάκης είναι ο γιατρός που έχει (ανισόρροπα) δηλώσει πως στην Ελλάδα πρέπει να θυσιάσουμε το Πάσχα για να περάσουμε καλά το καλοκαίρι.Από αυτές τις δηλώσεις μπορούμε να υποθέσουμε πως κάποιο…μαγικό χεράκι αποφασίζει που θα υπάρχουν θάνατοι από κοροιδοιό αναλόγως δυνατής ή αδύναμης οικονομίας.

Δείτε το βίντεο:



capnews.me

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_9618.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Λάβετε μια κενή κάρτα ATM και μετρητά Καλά χρήματα / χρήματα Πληρώστε το χρέος σας απευθείας σήμερα σε οποιοδήποτε μηχάνημα ATM γύρω σας οπουδήποτε στον κόσμο. επικοινωνήστε με το blankatm156@gmail.com .. Είναι 100% εγγυημένο ασφαλές, χωρίς να ανησυχείτε για να πιάσετε, επειδή η κενή κάρτα είναι ήδη προγραμματισμένη και φορτωμένη με καλά χρήματα σε αυτό, με τέτοιο τρόπο που δεν είναι ανιχνεύσιμο και έχει επίσης μια τεχνική που το καθιστά αδύνατο για να σας εντοπίσει η CCTV, δεν είμαι ηλίθιος άνθρωπος που θα βγω στο κοινό και θα αρχίσω να λέω τι δεν έχει κάνει κάποιος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Mike και επίσης για το πώς θα λάβετε την κάρτα σας, παραγγείλετε τη δική σας σήμερα μέσω email: blankatm156@gmail.com

    WhatsApp +17657050044

    ΑπάντησηΔιαγραφή