"Ανήθικες και προκλητικές": Οργή των Μουσουλμάνων για τις κοπέλες που γυμνάζονταν μπροστά από τζαμί






Τον μπελά τους έχουν βρει κάποιες γυναίκες που έκαναν γυμναστικές ασκήσεις μπροστά από το τζαμί στο Καζάν προκαλώντας την οργή των μουσουλμάνων.
Θύελλες αντιδράσεων προκάλεσε στη μουσουλμανική κοινότητα ένα βίντεο με ένα γκρουπ γυναικών που γυμνάζονται κάνοντας squat μπροστά από ένα τζαμί κατά τη διάρκεια του φετινού Ραμαζανιού, κάνοντας τους μουσουλμάνους να μιλούν για «προκλητική και ανήθικη πράξη».
Οι εν λόγω γυναίκες στο βίντεο γυμνάζονται ενόψει του Μαραθωνίου του Καζάν μπροστά από το τζαμί Κολσαρίφ της ρωσικής πόλης.
«Μπορούν να επικαλεστούν την κοσμικότητα του κράτους “κάνουμε ό,τι θέλουμε”», είπε ο βοηθός μουφτή του Ταταρστάν, Ραφίκ Μουχαμετσίν στο Lenta, σημειώνοντας όμως πως «για τη θρησκευτική μουσουλμανική κοινότητα, τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες».
Το Κουλσαρίφ, που χτίστηκε τον 16ο αιώνα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά τζαμιά στην Ευρώπη.
Pole dancing - Sputnik Ελλάδα, 1920, 13.04.2021
Κόσμος
Η πρώτη σχολή pole dancing για μουσουλμάνες άνοιξε στη Ρωσία με την... ευλογία και του ιμάμη
Το βίντεο φέρεται να «ανέβηκε» στην πλατφόρμα VK ανήμερα του αγώνα.
«Δεν είχαμε καμία κακή πρόθεση και ποτέ δεν θελήσαμε να προσβάλουμε κανέναν» είπε μία από τις συμμετέχουσες λέγοντας πως τυχαία ήταν στο φόντο το τζαμί.
Πάντως, ο Μουχαμετσίν δεν φαίνεται να πείστηκε από τις δικαιολογίες, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη και προκλητική πράξη.
https://sputniknews.gr/20210505/anithikes-kai-proklitikes-orgi-ton-moysoylmanon-gia-tis-kopeles-poy-gymnazontan-mprosta-apo-tzami--12540922.html?fbclid=IwAR10fdM7NYvJyCjCdkD4ZVsBKfKbqxO2iKwinNCUxVZpYfhq04Znc2ERrCE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια