Οι αρνητές των εμβολίων κορονοϊού (Covid anti-vaxxers) θα πρέπει να αντιμετωπίζουν κυρώσεις λέει ο Βρετανός αρχηγός της αντιτρομοκρατικης υπηρεσίας







Ο ανώτατος αξιωματικός της Βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχει ζητήσει εθνική διαβούλευση για νέα νομοσχέδια για την καταπολέμηση των συνωμοσιολόγων κατά του εμβολιασμού. Απαντώντας σε ανησυχίες ότι οι ψευδείς ισχυρισμοί θα μπορούσαν να διαβρώσουν την εμπιστοσύνη του κοινού σε κάθε πιθανό εμβόλιο του Covid-19, ο Neil Basu
πρότεινε να γίνει μια συζήτηση σχετικά με το εάν πρέπει να επιτρέπεται στους ανθρώπους να διαδίδουν «παραπληροφόρηση που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή των ανθρώπων».
Οι Εργατικοί ζήτησαν νομοθεσία έκτακτης ανάγκης «που θα περιλαμβάνει οικονομικές και ποινικές κυρώσεις για τις εταιρείες που δεν κάνουν ενέργειες για την εξάλειψη επικίνδυνου περιεχομένου κατά των εμβολίων». Ο σκιώδης γραμματέας πολιτισμού Jo Stevens και ο σκιώδης υπουργός υγείας Jonathan Ashworth έγραψαν στον υπουργό Πολιτισμού Oliver Dowden τονίζοντας ότι η «εξάπλωση της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο αποτελεί πραγματικό και άμεσο κίνδυνο» για τις προσπάθειες εμβολιασμού. Η κυβέρνηση επιμένει ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται σοβαρά και έχει επισημάνει τις δεσμεύσεις εταιρειών κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το Twitter και η Google, για την επισήμανση ή την κατάργηση περιεχομένου που αναγνωρίζεται ως παραπλανητικό, αναφέρει το έγγραφο.
Τα σχόλια του κ. Basu
ήρθαν μετά την έναρξη μιας νέας εκστρατείας (actearly.uk) για την βοήθεια των ενδιαφερόμενων φίλων και των οικογενειών που υποπτεύονται ότι ένα νεαρό μέλος τoυς (ή ένας φίλος τους) μπορεί να δείχνει σημάδια ριζοσπαστικοποίησης.







Ματθ. 10, 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.




Αναμένεται ο "ντελάλης"


oaskhths

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/covid-anti-vaxxers.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια