Θα ενταχθούμε ως Μακεδόνες που μιλούν Μακεδονικά, λέει ο Ζάεφ αλλα το Καθεστώς των Κούληδων είναι απασχολημένο με τα κρούσματα....





Ο ΖΑΕΦ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!

“ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ” ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!

Ο Ζόραν Ζάεφ πανηγυρίζει γιατί όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο facebook,
τα Σκόπια είναι έτοιμα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βουλγαρίας και να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και μάλιστα με… αμερικάνικη βοήθεια!

Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, ο οποίος στην ανάρτησή του ξέχασε και αυτά που έχει συμφωνήσει με την επαίσχυντη Συνθήκη των Πρεσπών, αναφέρει ότι η Μακεδονία συνεχίζει να κοιτάει το μέλλον. Με αυτό το όνομα συνεχίζουμε να αναζητούμε λύσεις”. Όλα αυτά τα έγραψε, μετά την επιστολή που έλαβε από τον Βοηθό Γραμματέα Εξωτερικών Ευρωπαϊκών και Ευρασιατικών Υποθέσεων στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών Φίλιπ Ρήκερ.

Η ανάρτηση του Ζάεφ:

“Ο λαός της Μακεδονίας κοιτούσε πάντοτε και συνεχίζει να κοιτάει προς το μέλλον.
Ολα τα προβλήματα, οι κατοχές και οι αποκλεισμοί ξεπεράστηκαν και ξεπεράστηκαν λόγω της επιθυμίας για ένα καλύτερο αύριο και μια καλύτερη ζωή. Έτσι είναι τώρα. Προσβλέπουμε στην Ευρώπη, αυτός είναι ο μοναδικός μας δρόμος για ένα καλύτερο αύριο.Αφήνουμε την απομόνωση στο παρελθόν επειδή γνωρίζουμε ότι το μέλλον της Μακεδονίας είναι ευρωπαϊκό. Με αυτό το όνομα, συνεχίζουμε να αναζητούμε λύσεις. Είναι τόσο ευρωπαϊκό όσο και μακεδονικό. Θα ενταχθούμε ως Μακεδόνες που μιλούν Μακεδονικά!”


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_6905.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια