Απίστευτο κυβερνο-θρίλερ: Συμμορία Πακιστανών με ΜΚΟ-‘φάντασμα’ χάκαραν λογαριασμούς και ‘έγδυναν’ πολίτες σε όλη την Ελλάδα!





Μεγάλη επιτυχία της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, που κατάφερε να εξαρθρώσει συμμορία πακιστανών οι οποίοι είχαν ιδρύσει ΜΚΟ και χρησιμοποιούσαν τους λογαριασμούς της για να ξεπλένουν χρήματα από απάτες εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Η κομπίνα που είχαν στήσει ήταν απίστευτη. Χακαραν ηλεκτρονικούς υπολογιστές ανυποψίαστων ανθρώπων, τους έκλεβαν τα προσωπικά στοιχεία, και στην συνέχεια με πλαστογραφημένα χαρτιά και ταυτότητες πήγαιναν στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας όπου τα θύματα διατηρούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις,
και τους έπειθαν θα τους εκδώσουν καινούργιες sim κάρτες υπό το πρόσχημα ότι είχαν χάσει τα τηλέφωνα τους! Στη συνέχεια με τις κάρτες αυτές κατάφεραν να υπεξαιρέσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα θύματα τους.

Η ΜΚΟ του ξεπλύματος χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες!

Η συνέχεια της υπόθεσης είναι ενδεικτική για τον ανεξέλεγκτο τρόπο που ιδρύονται και λειτουργούν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα. Οι 9 συλληφθέντες, Πακιστανοί υπήκοοι, είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν άτομα από την Μυτιλήνη μέχρι τα Μέγαρα Αττικής. Μόνο σε μία περίπτωση, στον Διόνυσο Αττικής, είχαν υπεξαιρέσει από δύο αδέλφια πόσο άνω των 120.000 €!

Πως ξέπλεναν τα κλεμμένα; Είχαν στήσει ΜΚΟ, είχαν ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομα της ΜΚΟ, και περνούσαν τα εμβάσματα από τους λογαριασμούς των θυμάτων στον λογαριασμό της ΜΚΟ.
Και από εκεί μέσω Moneygram τα έστελναν στο Πακιστάν!

Δηλαδή κάποιοι έβγαζαν χρήματα ανεξέλεγκτα μέσω ΜΚΟ και εμβασμάτων στο Πακιστάν, αλλά δεν τους ενόχλησε κανένας! Ένα τραπεζικό σύστημα για πέταμα! Και φυσικά η τράπεζα της Ελλάδος που υποτίθεται είναι η ελεγκτική αρχή – ‘τροχονόμος’. Για να μην πούμε για το άθλιο σύστημα των ΜΚΟ που για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι λειτουργούν ανεξέλεγκτα.

Μπράβο στις Διωκτικές Αρχές που έκαναν τη δουλειά τους, καιρός για την κυβέρνηση να αρχίσει να πράττει τα δέοντα.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_903.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια