Δεν Υπάρχει Restart, Χωρίς Διαγραφές, Κουρέματα Και Γενναίες Ρυθμίσεις Του Ιδιωτικού Χρέους !!!Για να υπάρξει Recover απαιτείται Restart. Tο Restart, όμως, προϋποθέτει Reset, που σε όρους ιδιωτικού χρέους σημαίνει οριζόντια κατάργηση κάθε σημερινού νομοθετικού και ρυθμιστικού παραλογισμού, με την επαναφορά των λειτουργικών ρυθμίσεων της πραγματικής οικονομίας στην κοινή λογική της βιώσιμης επανεκκίνησης και ανάκαμψης. Έτσι, δεν υπάρχει Restart, χωρίς Διαγραφές, Κουρέματα και γενναίες Ρυθμίσεις του Ιδιωτικού Χρέους.
Ταφόπλακα στην ανάκαμψη η αναγκαστική οικονομική ευθανασία του νέου Πτωχευτικού Νόμου !!!
Στην περίπτωση της Ελλάδας, που πριν ακόμη τον κορωνοϊό, αντιμετώπισε, επί 10 ολόκληρα χρόνια,
την πανδημία των μνημονίων, η λύση στο πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους είναι αυτονόητη :
· Οριζόντιες διαγραφές όλων των οφειλών της πανδημίας, νοικοκυριών και πληττόμενων επιχειρήσεων, σε τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και παρόχους υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, με απορρόφησή τους από τους κρατικούς προϋπολογισμούς της επόμενης δεκαετίας.
· Οριζόντιες ρυθμίσεις προγενέστερων της πανδημίας οφειλών σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και παρόχους υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, σε 120, 240, ακόμη και 360 δόσεις, με αποσύνδεση των ρυθμίσεων από τις τρέχουσες υποχρεώσεις, για να μην πέφτουν και χάνονται.
· Και, τέλος, για τα χρέη σε τράπεζες και funds, ότι διεκδικούμε στην Υπέρβαση.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2021/01/news-17012021.html
ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://ypervasitv.gr/blog/
https://www.ksipnistere.com/2021/01/restart.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια