Για όσους έχουν αμφιβολία τι “σκοτώνει” τα γερόντια μας παρακαλώ δείτε ΟΛΟ το βίντεο και αν στο τέλος πιστεύετε ακόμα ότι ο “δολοφόνος” είναι ο Φαντομας ιός, απλά λυπάμαι






Το τραγικό είναι πως τα παιδιά και τα εγγόνια των ηλικιωμένων, δεν τους ενημερώνουν και θα έχουμε πολλά θύματα.




Καλλιόπη Σουφλή




Nick Kilo


Για όσους έχουν αμφιβολία τι “σκοτώνει” τα γερόντια μας παρακαλώ δείτε ΟΛΟ το βίντεο και αν στο τέλος πιστεύετε ακόμα ότι ο “δολοφόνος” είναι ο Φαντομας ιός, απλά λυπάμαι
https://www.facebook.com/watch/?v=668097357153674

Στη παρούσα ανάρτηση θα διαπιστώσετε πως δουλεύει το ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ σύστημα (αλλά πάντα καλοπληρωμένο) όταν θέλει να προωθήσει ένα προϊόν και όχι δεν είναι θέμα ιατρικής αλλά απλά θέμα μάρκετινγκ και χειραγώγησης του πληθυσμού.

Θα δείτε επίσης ξεκάθαρα και πώς εκτελείται με συστηματικό τρόπο η συγκάλυψη των θανάτων σχετιζόμενων με το μπόλι και πως έβαζαν και βάζουν τη ταμπέλα κατά το δοκούν και σε γενικές γραμμές πως ψεύδονται και παραπλανούν ασύστολα.

Γιβ-ραλτάρ, μια χώρα 33.685 κατοίκων. (Όλα τα νούμερα από Worldmeter)

Από την έναρξη της “πανδημίας” ως και 12 Νοεμβρίου, περίοδο περίπου 9 μηνών είχε “δηλώσει” ΕΝΑ μόνο θάνατο από τον φαντομα ιό.

Και 864 συνολικά κρούσματα.

11 Νοεμβρίου δήλωσαν το πρώτο θάνατο μιας γιαγιάς 90 ετών σε οίκο ευγηρίας και μέχρι τότε είχαν κάνει 74.672 τεστ!!!!!

Και ως την ίδια ημερομηνία είχαν 10 στο νοσοκομείο και έναν μόνο σε ΜΕΘ.

Και μέχρι τέλος τους 2020 είχαν δηλώσει 5 κορονοθανατους.

Για μια “χώρα” που καταγράφει κάπου 300 θανάτους κάθε χρόνο, το νούμερο είναι αμελητέο, δυστυχώς δε μπορώ να βρω ληξιαρχικα στοιχεία θανάτων.

Αν θυμάστε από Οκτώβριο αλλά επι το πλείστον απο Νοέμβρη
άρχισαν να μας πιπιλανε τα αυτιά ότι το “μπόλι” θα αρχίσει να χορηγείται τους επόμενους μήνες Δεκέμβρη και Γενάρη, αφού οι κατασκευαστές θα ζητούσαν άδεια κυκλοφορίας έκτακτης ανάγκης για να μας “σώσουν”.

Έτσι λοιπόν κατά ένα μαγικό τρόπο από 12 Νοεμβρίου, μέσα σε 2 μήνες, ως τις 10 Ιανουαρίου (που ξεκίνησαν το μπολιασμα) τα κρούσματα αυξήθηκαν σε 3170 (+2306) ήτοι σε 2 μήνες “βρήκαν” το τριπλάσιο αριθμό κορονοθετικων από ότι είχαν “βρει” σε 9 μήνες.

Και το πιο σημαντικό, “δήλωσαν” σε δύο μήνες άλλους 15 θανάτους.

Ααα και το πιο σημαντικό από 12 Νοεμβρίου ως 18 Φεβρουαρίου έκαναν επιπρόσθετα 102.794 τεστ!!!! (Συνολο 177.466 τεστ). Εως 18 Φεβρουαρίου τα κρούσματα ήταν 4.227.

Το επισημαίνω, 864 κρούσματα και 1 θάνατο σε 9 μήνες, ήτοι CFR, θνητότητα επιβεβαιωμένων κρουσμάτων 0.11%.

και ξαφνικά 2306 κρούσματα και 15 θάνατοι σε 2 μήνες, ήτοι CFR, θνητότητα επιβεβαιωμένων κρουσμάτων 0.65%

Και στις επόμενες 5 βδομάδες αλλά 1057 κρούσματα εν μέσω εγκλεισμού χιλιάδων, ειδικά στις δομές “φιλοξενιας”

Αυτό απλά σημαίνει από 12/11/20 ως 10/01/21
(με απλή αναγωγή το δίμηνο σε εννιάμηνο).
1200% αύξηση σε κρούσματα
6750% αύξηση σε θανάτους

Και 600% αύξηση CFR, θνητότητας επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Και φυσικά 620% αύξηση του αριθμού των τεστ αναλογικά.

Ενημερωτικά, μιας και την σπούδασα τη ξεφτιλισμενη στατιστική οι 3 άνωθεν εξωπραγματικές αυξήσεις, είναι στατιστικως αδύνατο να συμβούν (και μη σας κοροϊδέψει κανένας ότι δήθεν τάχα μου ο Φαντομας ιός έγινε ο Τζακ ο Αντεροβγαλτης από κάποια περίεργη μετάλλαξη) που απλά σημαίνει πόσο βρώμικα παιχνίδια παίζουν οι αρμόδιοι για να προωθήσουν αυτό που θέλουν να προωθήσουν με το αζημίωτο πάντα για αυτούς και φυσικά τα παράδοξα υπερμεγεθύνονται με τον εξαπλασιασμο των τεστ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το αστείο είναι ότι σε ένα πληθυσμό 33.685 έχουν κάνει μέχρι 18 Φεβρουαρίου 177.466 τεστ, δηλαδή 5.3 φορές το συνολικό πληθυσμό και φυσικά τα περισσότερα τους δύο τελευταίους μήνες που “βρήκαν” κρούσματα και έβαλαν τη ταμπέλα του κορονοθανατου σε όποιο γεροντάκι έφευγε κατά το δοκούν.

Επιστημονικώς αυτό λέγεται ο “τροχός της τύχης” όπου κάθε τεστ είναι ένα γύρισμα. Γυρνά γύρνα θα σου κάτσει θετικό, γύρνα γύρνα και θα σε “σκοτώσει” η ταμπέλα

Σε πιο απλά ελληνικά, μιας και είναι απλή στρατηγική μάρκετινγκ.

Αρμόδιοι (καλοπληρωμένοι) Τρομοκράτησαν τον πληθυσμό του Γιβ-ραλτάρ με ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ “κρούσματα” και με τη ΤΑΜΠΕΛΑ κατά το δοκούν σε θανάτους για να τρέξουν τα πρόβατα να κάνουν το σούπερ ντουπερ μπόλι, το οποίο διαφήμιζαν με πρακτικές μαύρης διαφήμισης σε κάθε επίσημη ανακοίνωση για το φοβερό ιό που παίρνει τις ζωές των γερόντων μας.

Άντε και το κερασάκι στη τούρτα του μπολιασματος που δεν είναι άλλο φυσικά από το πως θα συγκαλύψουν τυχόν θανάτους απο το μπόλιασμα (σε βάθος ως και 6 εβδομάδων από τη δεύτερη δόση ή 9 από τη πρώτη, που θα μπορούσαν να αναδειχθούν από την αύξηση του συνόλου των θανάτων για το 2021 ως σχετιζόμενοι με το μπόλι και για αυτό “φροντίζουν” να μπει η ταμπέλα του κορονοθανατου από νωρίς)

Από 10 Ιανουαρίου που ξεκίνησαν το μπολιασμα και μέχρι 18 Φεβρουαρίου “δήλωσαν” άλλους 73 θανάτους (το αστείο είναι ότι τη παραμονή της έναρξης δήλωσαν 9 κορονοθανάτους, όταν πρωτίστως δεν είχαν ποτέ ξεπεράσει τους 5 την ημέρα, απλα βρε για να ενδώσουν και συναινέσουν λόγω φόβου εκ τρομοκρατίας αυτοί που τους “προσφέρθηκε” ως μάνα εξ ουρανού το μπόλι).

Δηλαδή κατά την διάρκεια του μπολιασματος των ηλικιωμένων σε έξι βδομάδες δήλωσαν 500% περισσότερους θανάτους σε σχέση με τους θανάτους των 2 τελευταίων μηνών, που ήταν η τρομοκρατία της μαύρης διαφήμισης.

Και φυσικά οι αρμόδιοι στις ανακοινώσεις τους, για ΚΑΝΕΝΑ θάνατο μετά την έναρξη του μπολιασματος ΔΕΝ αναφέρουν ΑΝ είχε ο εκάστοτε που πέθανε χτυπήσει κάποια δόση από το μπόλι. ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ για το πιο σημαντικό δεδομένο, ναι ξέρετε είναι που ενδιαφέρονται αφάνταστα για την ασφάλεια του αγγελικά πλασμένου προϊόντος και για την υγεία μας και ναι παρακολουθούν ενδελεχώς την υγεία των μπολιασμενων και μας ενημερώνουν πλήρως (σ.σ. ελπίζω να νοιώθετε το μαύρο σαρκασμό).

Και έχουν δηλώσει ότι έχουν χτυπήσει 13.286 δόσεις από το μπόλι μέχρι 31 Ιανουαρίου (τυπικά πρώτη δόση μόνο αφού η δεύτερη δίνεται μετά από 3 βδομάδες) και μέχρι 16 Φεβρουαρίου συνολικά 27.033 δόσεις (κάποιες είναι δεύτερη δόση).

Και έχουν δηλώσει ότι μπολιασαν το 95% των ευπαθών ομάδων, ειδικά σχεδόν όλων όσων είναι σε οίκους ευγηρίας, δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων ή πιο σωστά πλέον “ΔΟΜΕΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ”.

Παραθέτω τη σελίδα από τη κυβέρνηση του “Βράχου”. Και λίγα screenshot από τις ανακοινώσεις τους. Από τη σελίδα μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ανακοινωσεις και να δείτε πως “δουλεύουν” οι εγκληματίες ανά την υφήλιο πλέον.
Θα το πως ξεκάθαρα, ακόμα μια φορά.

Συντελείται εδώ και καιρό ένα έγκλημα ενάντια στις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από κυβερνητικούς και ιατρούς σε πολλές χώρες του κόσμου και κανένας δεν αντιδρά.

Και φυσικά ο αποδιοπομπαίος τράγος για τα εγκλήματα δεν είναι άλλος από το φαντομα ιό.

Ανακοίνωση 140/2021…Γιαγιά 85-90 ετών πέθανε. Και είχε κάνει φυσικά το μπόλι και μάλλον και τις δύο δόσεις και τη δήλωσαν με τη συγκατάθεσ
η του κυβερνητικού ιατροδικαστή ως θάνατο ΑΠΟ κορόνα.

Επειδή λέει είχε βρεθεί θετική 1.5 μήνα πριν και που ακόμα και αν δεν αρρώστησε και θεωρούνταν ότι είχε “αναρρώσει” τα λαμόγια λένε ότι η ασυμπτωματικη της κορονοασθενεια είχε κάποιο!!!! μακροχρόνιο επακόλουθο Π.χ. ότι σιγά σιγά δημιουργήθηκε πολυοργανικη ανεπάρκεια και πέθανε.

Τα αρμόδια ανθρωπάκια δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και ξεφτιλίζουν όχι μόνο την ιατρική αλλά και την νοημοσύνη μας.

Τέτοια ξεκάθαρα ψέματα ο φοβισμένος κοσμάκης όμως τα τρώει αμάσητα, η δικαιοσύνη κοιμάται και τα θύματα από το μπόλιασμα αυξάνονται συνέχεια.

Μιλάμε για ενορχηστρωμένη ευθανασία κυριολεκτικά.

27 Ιανουαρίου οι ίδιοι εγκληματίες βγάζουν ανακοίνωση ότι κανένας θάνατος δεν έχει συμβεί από το μπόλι και μόνο 6 θάνατοι καταγράφηκαν που δεν είχαν σχέση με το μπόλι.

Ξεχνάνε βέβαια ότι έχουν οι ίδιοι δηλώσει 54 θανάτους αυτή τη περίοδο (11-27 Ιανουαρίου) δήθεν από ή με το φαντομα ιό.

Και ξεχνάνε να πούνε ότι όλοι οι θάνατοι μάλλον ήταν από αυτούς που μπολιασαν και όλοι ήταν ένοικοι των δομών φιλοξενίας ηλικιωμένων ή πιο σωστά των “δομών ευθανασίας”.

Το ποσό ασύστολα ψεύδονται φαίνεται από….11 Νοεμβρίου μαθαίνουμε από την κυβερνητική ανακοίνωση ότι οι οίκοι ευγηρίας, δομές φιλοξενίας θα είναι σε μόνιμη καραντίνα επ άπειρον, η καραντίνα έχει ξεκινήσει πολύ πιο πριν σε αυτά τα μέρη.

05 Ιανουαρίου μαθαίνουμε ότι σε αυτές τις δομές ξέσπασε “επιδημία-outbreak”…..ναι αυτες που ειναι σε πλήρη επ άπειρο καραντίνα για πάνω από 2 μήνες και όλως τυχαίως λίγες μέρες ΠΡΙΝ ξεκινήσουν το ομαδικό μπόλιασμα, μάλλον το μυρίστηκε το μπόλι ο Φαντομας ιός και είπε να κάνει ένα ντου πριν αρχίσουν να το χτυπάνε.

Να θυμάστε, ότι όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα γεροντάκια μας όταν χάσουν κάθε ανθρώπινη επαφή, χάσουν κάθε τι που έχει νόημα, χάνουν και τη θέληση να ζήσουν, όλοι γνωρίζουμε γερόντια που έφυγαν γιατί απλά δεν είχαν κανέναν και δεν είχαν καμία ανθρώπινη επαφή.

Το έφυγε από το καημό του είναι όντως πραγματικό αίτιο θανάτου και δεν χρειάζεται να είσαι ιατροδικαστής για να το γνωρίζεις και φυσικά από 11 Γενάρη που ξεκίνησε το μπόλιασμα “φεύγουν” σε ταχύτερους ρυθμούς ή πιο λαϊκά, μάλλον γίνεται η σφαγή του Δράμαλη.

Η απομόνωση και ο εγκλεισμός είναι θανατηφόρα σε αυτές τις ηλικίες, βάλτε και το αγγελικά πλασμένο προϊόν και έχετε τη τέλεια “πανδημία”


Υ.Γ, όποιος δεν καταλαβαίνει τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν και πως χειραγωγούν και εκφοβιζουν το προβατοπληθυσμο εδώ και ένα χρόνο, δυστυχώς δεν θα το καταλάβει ποτέ και θα παραμείνει πρόβατο προς άρμεγμα ή κούρεμα ή σφαξιμο και δυστυχώς ΟΛΟΥΣ τους θανάτους ΑΠΟ το μπόλιασμα θα τους βαφτίσουν είτε κορονοθανατους, είτε ΜΗ σχετιζόμενους.

Ακριβώς ότι κάνουν εξ αρχαιοτάτων χρόνων για όλα τα αγγελικά πλασμένα προϊόντα τους.



Σύνολο φωτο εδώ



Πηγή

attikanea.info

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/blog-post_6603.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια