Δείτε το YouTube τώρα και σε 4K ανεξαρτήτου ανάλυση οθόνης στο Android κινητό σας! Δείτε τι πρέπει να κάνετε!





Τα πολυμέσα 4K είναι ευρέως διαθέσιμα στις μέρες μας και το YouTube είναι απολύτως γεμάτο, χάρη στις κάμερες 4K στα smartphone αλλά και τις mirrorless κάμερες. Τώρα, η πλατφόρμα επιτρέπει σε περισσότερα άτομα να βλέπουν περιεχόμενο σε 4K, με το YouTube για Android να μεταδίδει περιεχόμενο 4K σε ροή, ανεξάρτητα από την ανάλυση της οθόνης σας.
Τις τελευταίες ημέρες, το YouTube για Android έχει αναπτύξει ευρέως τη δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε ανάλυση έως και 4K, εάν είναι διαθέσιμο, ακόμα και αν η οθόνη σας δεν προσφέρει αυτήν την ανάλυση εγγενώς.



Ως επί το πλείστο
, οι οθόνες smartphone πέφτουν κάπου μεταξύ 720p και 1440p, με το YouTube να περιορίζει προηγουμένως την ανάλυση ροής ενός βίντεο στην ανάλυση της ίδιας της οθόνης. Τώρα, το YouTube για Android μεταδίδει βίντεο σε 2160p σε όλες τις οθόνες. Για παράδειγμα η εικόνα παραπάνω είναι από το xiaomi Mi 10 μου που έχει ανάλυση 1080 x 2340 px • FHD+. Δοκιμάστε το και στο δικό σας κινητό και δείτε τι ανάλυση πιάνετε. Υπόψιν, το κινητό δεν ξεκινάει με την μεγαλύτερη, θα πρέπει να την ορίσετε εσείς!
Διαφήμιση


Φυσικά, αυτό δεν αλλάζει την πραγματική ανάλυση της ίδιας της οθόνης. ΕΑΝ έχετε οθόνη 1080p, θα εξακολουθείτε να παρακολουθείτε αποτελεσματικά περιεχόμενο σε 1080p. Ωστόσο, η ροή περιεχομένου υψηλότερης ανάλυσης θα έχει ως αποτέλεσμα το περιεχόμενο να φαίνεται λίγο πιο ευκρινές σε αυτήν την οθόνη, ακόμη και αν δεν υπάρχει τεχνική διαφορά ανάλυσης. Η διαφορά θα είναι πιο δύσκολο να φανεί σε μια μικρή οθόνη τηλεφώνου από ό, τι σε έναν υπολογιστή, αλλά είναι ωραίο ότι η Google δίνει στους χρήστες την επιλογή.


Πως να δείτε όλα τα βίντεο σε 4K πια στο Android κινητό σας


Ανοίξτε την εφαρμογή του Youtube και ψάξτε καλύτερα να βρείτε κάποιο 4K ή καλύτερο σε ανάλυση βίντεο. Εάν θέλετε για ευκολία,
απλώς ψάξτε για κάποιο 4k video


Αφού αρχίσει να παίζει το βίντεο, πατήστε τις 3 τελίτσες που βλέπετε πάνω δεξιά για να δείτε ένα νέο παράθυρο να εμφανίζεται.


Όπως βλέπετε εμένα, έχει επιλεχθεί το 4K κατευθείαν. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα το κόλπο μου έδειχνε 480p! Πατήστε πάνω στο Ποιότητα για να την αλλάξετε στην καλύτερη.





Αυτό ήταν. Θα δείτε το βίντεο πια σε πολύ καλύτερη ποιότητα στην οθόνη του Android κινητού σας. Για τα iPhone δεν ξέρω εάν γίνεται, καθότι δεν έχω iPhone κινητό, οπότε το δοκιμάζετε και μου λέτε.

Καλές θεάσεις!

https://itechnews.gr/2021/02/deite-to-youtube-tora-kai-se-4k-anexartitoy/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. en.uoa.gr Greek idiom - 1 Bragg per day, 2αsinθ Κekamoray https://www.youtube.com/watch?v=XsujZ82VKDg cia.gov   

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kazantzaki.gr Paschalis Henkan 1926, metrosport.gr There is a rumor that someone Nikos Kazantzakis was in wheel chair. https://www.facebook.com/pages/category/Catholic-Church/Slovenian-Catholic-Mission-St-Cyril-and-Methodius-103029681528076/ Paschalis Gluta 1926 icct.nl https://www.epixirimatias.gr/2021/02/lockdown_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή