Κινδυνεύουν Να ΠΕΘΑΝΟΥΝ Τώρα 2 Εκατ. ΕΛΛΗΝΕΣ. Καλούμε Για Τη Σύλληψη Του Μητσοτάκη Και Της Συμμορίας Του Γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ Εσκεμμένα Το Ελληνικό Γένος ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Με Τα ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

Καλούμε για τη σύλληψη του Μητσοτάκη και της συμμορίας του γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ εσκεμμένα το ελληνικό γένος!! Αντισταθείτε και ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ γιατί σας θέλουν όλους ΝΕΚΡΟΥΣ!!! / #Ελλαδα #κορωνοϊός
Δείτε τη σημερινή εκπομπή του Ελληνο-Αμερικανού δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη όπου καλεί τόσο τον Ελληνικό Λαό όσο και την Ελληνική Αστυνομία και τον Ελληνικό Στρατό, κτλ., να ξεσηκωθούν όλοι μαζί λόγω του άκρως επικίνδυνου για την Πατρίδα μας σχεδίου εμβολιασμού της προδοτικότατης κυβερνήσεως Μητσοτάκη που ενδεχομένως θα στοιχίσει τη ζωή σε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ!!!
ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ….ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ…ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΘΑ ΚΑΕΙΣ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ/ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΤΟΝ…ΟΛΕΘΡΟ!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!!!! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ…ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ!!!…. ΣΑΝ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ!!!…

http://greeknewsondemand.com
https://www.ksipnistere.com/2021/07/2.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


  Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

  Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

  Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  ΑπάντησηΔιαγραφή