Μας εμπαίζουν οι Τούρκοι ..αλλά εμείς το μυαλό στην διάσπαση και στο μπόλιασμα..! Τα τουρκικά αλιευτικά” γάζωσαν” τα Κύθηρα! Χάρτες με την πορεία τους







Τα τουρκικά αλιευτικά “γάζωσαν” κυριολεκτικά την περιοχή των Κυθήρων , χωρίς να ΄χουν καμία ενόχληση από τις ελληνικές αρχές. Το θέμα της παρουσίας τουρκικών αλιευτικών στα Κύθηρα δεν βρήκε ούτε…ένα δευτερόλεπτο στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.

Η Αθήνα αντιμετώπισε το θέμα με σιωπή κι όταν αυτό δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο τότε άρχισαν οι γνωστές δικαιολογίες. Πρώτα έφταιγε ο καιρός και μετά θυμήθηκαν την “αβλαβή διέλευση”.

Επειδή κάποιοι επιμένουν να υποστηρίζουν ότι “οι πολίτες δεν ασχολούνται μ ΄ αυτά τα θέματα”, δημοσιεύουμε την καταγραφή της πορείας των τουρκικών αλιευτικών μία ανάσα από τα Κύθηρα. Η πολύ καλή δουλειά ανήκει σε αναγνώστη του Militaire.gr που γνωρίζει αυτά τα ζητήματα. Δείτε πως έπλευσαν τα τουρκικά αλιευτικά και βγάλτε συμπέρασμα περί αβλαβούς διέλευσης.

Τι έκαναν τα τουρκικά αλιευτικά στην περιοχή των Κυθήρων; Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε και σύντομα θα γνωρίζουμε για να πούμε με βεβαιότητα.

*με πληροφορίες από militaire.gr.


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_1020.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια