Ο Πούτιν Προειδοποιεί Την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, Αποκαλώντας Την, Πιόνια Του ΝΑΤΟ Και Της ΕΕ !






Για πρώτη φορά ο Ρώσος Πρόεδρος, σε συνέντευξη που έδωσε στη ρωσική τηλεόραση, ανέφερε την Κρήτη, ως ορμητήριο Αμερικανικών κατασκοπευτικών αεροσκαφών!

Ο Πούτιν δήλωσε στην κρατική τηλεόραση, τα εξής: Νομίζω πως ένα Αμερικανικό αεροσκάφος στρατηγικής αναγνώρισης, πέταξε από στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, στην Κρήτη, αυτό μου αναφέρθηκε, το είδαμε καλά, το παρατηρήσαμε!

Ήταν ξεκάθαρο πως το αντιτορπιλικό ( HMS Defender ) εισήλθε στα ύδατά μας, πρώτα από όλα για στρατιωτικούς σκοπούς, προσπαθώντας με τη βοήθεια του αναγνωριστικού αεροσκάφους, να αποκαλύψει τις ενέργειες των ενόπλων δυνάμεών μας!

Το Priftis News είναι το μόνο Ελληνικό ΜΜΕ, που είχε προειδοποιήσει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι βάζει την Χώρα μας σε περιπέτειες, και ότι η Ελλάδα έχει ξανακάνει και άλλη φορά προκλητική ενέργεια, κατά της Ρωσίας, δείτε εδώ: Ο Μητσοτάκης Θέλει Πόλεμο Με Την Ρωσιά; Ως Εδώ, Κάποιος Να Τον Σταματήσει! Προειδοποίηση Από Την Ρωσία: Κυριάκο Μάζεψε Τα Αμερικανικά Drones Από Την Αλεξανδρούπολη, Τι Δουλειά Έχουν Στο Ντονμπάς; https://priftisnews.blogspot.com/2021/05/drones.html




Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_306.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια