Κοιμήσου Έλληνα με τα εμβόλια! Το σύμβολο του ΣΚΟΤΟΥΣ πάνω από την Κύπρο, το πιο δουλικό κράτος του Σατανά!!! ΦΩΤΟ









Μαγάρισαν τον ουρανό της Λευκωσίας, ο τούρκος πρόεδρος κάνει ό,τι θέλει!!! Προδοτική η στάση Αθήνας-Λευκωσίας να επιβάλλουν μέτρα διαχωρισμού των Ελλήνων αυτή την ώρα...

Εν μέσω απειλών κατά του Ελληνισμού, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ ανακοίνωσαν πως ανοίγει η Αμμόχωστος στο 3,5% ανήμερα της μαύρης επετείου του Αττίλα.

Όπως ανακοίνωσαν, η περιοχή θα χαρακτηριστεί αποστρατιωτικοποιημένη και θα επιστραφούν οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους μέσω της Επιτροπής που έχουν συστήσει στην Κύπρο, καλώντας ουσιαστικά τους Έλληνες κατοίκους να πάρουν πίσω τα σπίτια τους, εφόσον εκείνοι αποδεχθούν την παράνομη τουρκική διοίκηση.


Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ ανακοίνωσε ότι ακολουθεί η άρση του στρατιωτικού καθεστώτος ενός τμήματος της πόλης. Ο ίδιος ανέφερε ένα ποσοστό της τάξης του 3,5%. Την ανακοίνωση αυτή χαιρέτισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα πανηγύρια διαδέχθηκε σόου από τουρκικά μαχητικά F-16 τα οποία σχημάτισαν την τουρκική σημαία στον ουρανό της Λευκωσίας με την ημισέληνο και την πεντάλφα του σκότους!!!









Παράλληλα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε σε δηλώσεις του μετά την πρωινή προσευχή σε τζαμί της κατεχόμενης Λευκωσίας: «Πλέον δεν θέλουμε να λέμε «Βορράς – Νότος», πλέον λέμε ‘Τουρκοκυπριακό’ (κράτος). Έτσι πλέον το βλέπουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε από εδώ και στο εξής».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας αναγνώρισης του ψευδοκράτους από το Αζερμπαϊτζάν.

«Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός επ’ αυτού. Το συζητάμε συνεχώς με τον αδερφό μου Ιλχάμ Αλίγεφ (σ.σ. πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν)», ανέφερε, ενώ προανήγγειλε μία σειρά εγκαινίων σήμερα στα Κατεχόμενα.

Παράλληλα, ο Τ/Κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, επανέλαβε ότι «Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν-ΤΔΒΚ συνιστούν ένα έθνος, τρία κράτη».






ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Η Αμμόχωστος έχει χαρακτηριστεί πόλη-φάντασμα, αφού από τις 14 Αυγούστου του 1974 οι Έλληνες κάτοικοί της έχουν εκδιωχθεί, και από τότε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης παραμένει κλειστό και ερημωμένο.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές της κατεχόμενης Κύπρου, η Αμμόχωστος δεν εποικίστηκε ποτέ, μιας και η κατάληψή του δεν ήταν ποτέ στα σχέδια του τουρκικού στρατού. Έμεινε ακατοίκητο, σαν λάφυρο σε ανταλλαγή σε μια ενδεχόμενης λύση του Κυπριακού που θα βολεύει την Άγκυρα, όπως και συμβαίνει, ενώ οι Έλληνες απασχολούνται με μέτρα περιορισμού και εμβόλια!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Τώρα οι Τούρκοι καλούν πίσω Έλληνες κατοίκους, εφόσον εκείνοι αποδεχθούν ΤΗΝ παράνομη τουρκική διοίκηση.

Η πόλη της Αμμοχώστου πριν από την τουρκική εισβολή αριθμούσε περίπου 40.000 κατοίκους και ήταν η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού. Μέχρι την αποφράδα ημέρα της 14ης Αυγούστου του 1974, το λιμάνι της Αμμοχώστου ήταν το κύριο λιμάνι της Κύπρου και ο τουρισμός ο τομέας στον οποίο η πόλη ξεχώριζε. Είναι ενδεικτικό ότι από τα περίπου 100 ξενοδοχεία που λειτουργούσαν σε ολόκληρο το νησί, τα 45 ήταν στην Αμμόχωστο.

Η τουριστική και γενικότερα η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη της πόλης είχαν ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί η Αμμόχωστος και στη σημαντικότερη πόλη όσον αφορά την πολιτιστική ανάπτυξη, αφού αποτελούσε τον κεντρικό πολιτιστικό πόλο του νησιού, με πλείστα φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Η Αμμόχωστος μπήκε στο στόχαστρο των Τούρκων κατά τη δεύτερη φάση της εισβολής. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στις 20 Ιουλίου 1974, όταν περισσότεροι από 40.000 Τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού, αποβιβάστηκαν στις βόρειες ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας.


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_55.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια