Θα τρελαθούμε τελείως! Στην απολυταρχική Κίνα ο εμβολιασμός είναι εθελοντικός και στην Ευρω-Eλλάδα υποχρεωτικός!






Είναι να τρελαίνεται κανείς με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού (και καλά) κεκτημένου, αλλά και σε χώρες σύμβολα δημοκρατίας, όπως η Γαλλία με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τους περιορισμούς των συνταγματικών δικαιωμάτων των ανεμβολίαστων πολιτών. Η Ευρώπη, που επαίρεται για το διαφωτισμό της και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γελοιοποιήθηκε από τις Κινεζικές αρχές που δεν επιβάλλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αλλά εστιάζουν στον εθελοντισμό και την συναίνεση των πολιτών τους! Η Κίνα, μία από τις πιο ολοκληρωτικές χώρες του πλανήτη, δείχνει περισσότερο δημοκρατική από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις πολιτικές μαριονέτες που τη διοικούν!

Δείτε τι λέει το ρεπορτάζ των Global Times:

Η υγειονομική επιτροπή της Κίνας δήλωσε ότι έχει παρατηρήσει τοπικούς κανονισμούς που έχουν εκδοθεί από ορισμένες πόλεις, οι οποίοι απαγορεύουν στους κατοίκους που δεν έχουν λάβει το εμβόλιο COVID-19 να εισέρχονται σε ορισμένους σημαντικούς δημόσιους χώρους, τονίζοντας ότι η επιτροπή έχει παρέμβει και έχει δώσει περαιτέρω οδηγίες.

“Ενημέρωση, συναίνεση και εθελοντισμός” είναι οι βασικές αρχές για το πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19, δήλωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που υπάγεται στην Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Σύμφωνα με τον νόμο της Κίνας για την πρόληψη και τη θεραπεία των λοιμωδών νοσημάτων, τα άτομα χωρίς αντενδείξεις που βρίσκονται εντός της αποδεκτής ηλικίας για τη λήψη του εμβολίου θα πρέπει να εμβολιάζονται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πρόσφατα, οι τοπικές κυβερνήσεις αρκετών πόλεων εξέδωσαν κανόνες που λένε ότι στους μη εμβολιασμένους ανθρώπους θα απαγορεύεται η είσοδος σε δημόσιους χώρους όπως νοσοκομεία και σούπερ μάρκετ.




Πηγή: theflagreport.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/e_01827832010.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια