Κέρδη - Μαμούθ Για Την Εταιρία Της Pfizer - Πλέει Σε Πελάγη Ευτυχίας Ο Μπουρλά







''Δημιουργήσαμε αύξηση λειτουργικών εσόδων 10% σε σύγκριση με το τρίμηνο του προηγούμενου έτους''

Απογειώνονται τα κέρδη της Pfizer με την εταιρία να αναθεωρεί ανοδικά την πρόβλεψή της για τις πωλήσεις του εμβολίου κατά 28,8% στα 33,5 δισεκ. δολάρια.





Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η ανοδικά αναθεωρημένη πρόβλεψη για τις πωλήσεις βασίζεται σε συμφωνίες που έχουν υπογραφεί για 2,1 δισεκ. δόσεις.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά αναφέρει: «πιστεύω ότι το Q2 ήταν μια σαφής και ισχυρή απόδειξη των δυνατοτήτων του νέου Pfizer. Κοιτώντας μπροστά, σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις επιτυχίες, συνεχίζοντας να παρακολουθούμε την επιστήμη, να εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας και να παραμένουμε επικεντρωμένοι στην παροχή καινοτομιών για τους ασθενείς που υπηρετούμε», ενώ προσθέτει ότι η εταιρία «παρουσίασε μια εξαιρετικά ισχυρή οικονομική απόδοση για το δεύτερο τρίμηνο.




Ακόμη και εξαιρώντας τις άμεσες πωλήσεις και τα έσοδα από συμμαχίες που παρέχονται από το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, δημιουργήσαμε αύξηση λειτουργικών εσόδων 10% σε σύγκριση με το τρίμηνο του προηγούμενου έτους».

https://www.ksipnistere.com/2021/07/pfizer_28.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια