Λίγη ΝΤΡΟΠΗ! Δίνουν Λεφτά Και Ασφάλιση Σε «Λαθραίους» Και Τα ΑΦΑΙΡΟΥΝ Από Τους Ανεμβολίαστους Εργαζομένους, Vid
Πρωϊνές «βόμβες» σε τηλεοπτική εκπομπή!

Συνεχίζεται ο σάλος μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, πως ένας υγειονομικός πρέπει να εμβολιαστεί ή να αλλάξει δουλειά.
Οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς συνταγματολόγοι και λοιποί αναρωτιούνται πως θα ζήσει ο ανεμβολίαστος υγειονομικός που θα τεθεί σε αναστολή, ζητώντας να παίρνει έστω ένα επίδομα.

Πριν από λίγο, ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου, κ. Χρυσόγονος είπε πως είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ η μη ασφαλιστική κάλυψη του ανεμβολίαστου.
Ισχυρίστηκε δε πως υπάρχει δυνατότητα, κατά το Σύνταγμα, να τεθούν σε αναστολή εργαζόμενοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά θα έπρεπε ταυτόχρονα να προβλέπεται καταβολή επιδόματος ανεργίας ή ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος, όχι στο ύψους του μισθού.
«Η ρύθμιση έτσι όπως έρχεται: Αν δεν εμβολιαστείς θα πεινάσεις, είναι τουλάχιστον υπέρμετρος περιορισμός των δικαιωμάτων του εργαζομένου, ο οποίος δεν θέλει να εμβολιαστεί. Από την στιγμή που το Κράτος δίνει χρήματα, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, σε ανθρώπους που δεν έχουν εργαστεί ποτέ, είτε δίνεις στέγη και χρήματα σε ανθρώπους που δεν έχουν εισέλθει νόμιμα στην χώρα, το να πεις σε ένα εργαζόμενο, ο οποίος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, ότι για τον λόγο αυτόν θα πεινάσεις, το θεωρώ υπερβολή», υπογράμμισε.

Το Κράτος τηρώντας πιστά τις «επιταγές» του διεθνισμού δίνει σε όλο και περισσοτέρους πολίτες που κάθονται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, αλλά εν προκειμένω δεν δίνει, μέχρι στιγμής, ούτε αυτό στον ανεμβολίαστο υγειονομικό που θα τεθεί δια της ΒΙΑΣ σε αναστολή εργασίας, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!
«Εάν υπήρχε εξαγγελία εγγυήσεων για τις τυχόν παρενέργειες του εμβολίου σε μποερφή περιθάλψεως και αποζημιώσεως, πιστεύω θα βοηθούσε πεικοινωνιακά περισσότερο από το να λέμε πως ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός, ενώ δεν είναι, καθώς δεν συνοδεύεται από ποινικές κυρώσεις. Επιπλέον βρίσκω υπέρμετρο το να στερείται λήρως της ασφαλιστικής του κάλυψης ο εργαζόμενος που τίθεται σε αναστολή εργασίας ακόμα και για ασθένειες εκτός του κορωνοϊού. Αν πάθει καρκίνο κάποιος, δεν θα το περιθάλψει το δημόσιο νοσοκομείο;;; Το να μην έχει καθόλου συνταγματική κάλυψη ο εργαζόμενος είναι αντισυνταγματικό», κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.
Αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο με όλες τις αντιδράσεις:

Και όμως υπάρχουν εκείνοι που επιμένουν στις απάνθρωπες διατάξεις που προωθούνται, όπως ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας που ζητά για τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν ή να παραιτηθούν λες και οι δουλειές φυτρώνουν σαν τα χαμομήλια.


https://www.ksipnistere.com/2021/07/vid_22.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια